Position: hotel888 > 3 >

typer af brystimplantater

   Vælger at have brystimplantater er ofte en følelsesmæssig og dybt personlig beslutning for en kvinde . Hvis du overvejer brystimplantater , er det vigtigt at være bekendt med de typer af implantater , der er på markedet for at sikre dig vælge det produkt, der er det rigtige for dig

typer af brystimplantater


Der er to typer af brystimplantater , der anvendes i de fleste brystimplantat operationer . silicium og saltholdige implantatet . Begge typer har undergået strenge test og er godkendt til brug af FDA .

silikone implantater


Den silikone implantat består af en silikone råtanken eller hud, der encases en silikone gel stof , som mange kvinder føler er mest som virkelige brystvæv . Silikoneimplantater findes i en bred vifte af præ-fremstillede størrelser og profiler .

Saline implantater


Saline implantater har også en silikone shell , men de er fyldt med de samme saltopløsning , som bruges i IVS. I nogle typer af saltvand implantater , kan bryststørrelse justeres efter kirurgisk .

Overvejelser

Både silicium og saltholdige implantater har en levetid på omkring 10 til 15 år . Fjernelse og udskiftning er en kirurgisk procedure , men normalt kræver mindre genvinding , at den oprindelige operation .

Get Smart

Vær en informeret medicinsk forbruger . Vælg en læge, der er en bord-certificeret plastik kirurg med stor erfaring med brystimplantater . Bede om at se eksempler på hendes arbejde og sørg for at drøfte eventuelle risikofaktorer og bekymringer , før du forpligter dig til enhver kirurgisk procedure .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------