Position: hotel888 > 3 >

vil forsikring betale for fjernelse af brystimplantater ?

   Uanset om din forsikring vil betale for din brystimplantater fjernelse kan være en glidebane . De fleste forsikringsselskaber er uvillige til at betale for en procedure , som de mener var oprindeligt modtaget til kosmetiske formål . De er mere tilbøjelige til at betale for genopbygningen operation efter en mastektomi

Breast Genopbygning


Under en ændring gennem ERISA love ( Employee Retirement Income Security Act ) , er genopbygning tilbydes til kvinder , der har undergået en mastektomi på grund af brystkræft . I de fleste stater er det lovpligtigt at dække genopbygningen af begge bryster .

Revision Procedurer


Nogle virksomheder er villige til at dække din procedure , forudsat at du har dokumentation for en utæt implantat , men det er noget, du skal Check med din udbyder .

kapselskrumpning


Det er almindeligt, at nogle kvinder til at opleve kapselskrumpning ( hvor kollagen fibre væver sig omkring implantatet , hvilket deformitet ) . Mange virksomheder vil dække flytteudgifter og genopbygning af brysterne i denne sag .

Fjernelse

Der er ikke mange forsikringsselskaber villig til at fjerne implantater på grund af en patients frygt for hendes implantater , eller hvis hun bliver syg , hvis et implantat utætheder .

Komplikationer

Hvis du får implantater Du har sandsynligvis yderligere procedurer hvad enten det skyldes komplikationer eller fordi du ikke kan lide udseendet af dine bryster . Nogle forsikringsselskaber ser dette som et kosmetisk problem og vil ikke dække dit bryst implantatet fjernes.

Overvejelser

Før du overveje at få brystimplantater , find ud af , om din forsikring dækker fjernelse af implantater under nogen omstændigheder. Brystimplantater ikke sidste for livet , og der er mange grunde , du kan få brug for at få dem fjernet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------