Position: hotel888 > 3 >

fordele og ulemper brystimplantater af silikone

   Brystforstørrelse er en stor beslutning og kræver mange overvejelser om , hvilken virkning det kan have på ens krop . Implantaterne kan ikke blot øge en kvindes selvtillid , men de kan også have mulige bivirkninger , der kan kræve yderligere operationer , hvilket betyder flere penge

naturlige udseende


Mange kvinder vælger at få silikone i saltvand , fordi de ser ud og føles mere naturligt . De har ikke en " krøllet " effekt ( hvor rynker vises i folder i brystet ) .

Lækage


Når en saltopløsning implantat utætheder , væsken passerer gennem kroppen og absorberes , og dermed give det indtryk, at brystet har deflateret . Med silicone, forbliver lække fanget i brystet på grund af sin konsistens .

Cleavage


Med silikoneimplantater , kvinder oplever en mere barmfagre ( kavalergang ) look.

Side Effects

Hvis et implantat lækager , kan det medføre irritation eller mulige infektioner i brystet. Dette kan kræve flere operationer , der vil være dyrt , da nogle forsikringsselskaber ikke dækker dette .

Omkostninger

Silikoneimplantater koste mere end saltvand , og de ikke holde hele livet . Kvinder med silikoneimplantater vil få brug for en MR-scanning hvert tredje år for at sikre , at de ikke har bristede .

Incision og Ardannelse

Med saltvand implantater , kan de placeres ( tom ) gennem et lille snit med minimal ardannelse . Silikone er placeret i brystet allerede udfyldt gennem en større indsnit , som kan resultere i mærkbar ardannelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------