Position: hotel888 > 3 >

fordøjelsesproblemer med mave banding

   Mave banding er en kirurgisk metode , der anvendes til at hjælpe dig med at tabe . Et band er placeret omkring den øverste del af mavesækken skabe en lille pose for fødevarer . En smal åbning er skabt mellem posen og den nederste del af maven til at styre, hvordan fastfood er fordøjet . Food and Drug Administration ( FDA ) rapporterer , at bivirkninger forekommer mindre end fem procent af tiden hos patienter , der modtager Lap-Band system

Funktion


Mave banding er almindeligt kendt som Lap-Band system eller gastrisk banding . Gastrisk banding styrer, hvor meget mad der forbruges , og øger den tid, det tager for mad, der skal fordøjes .

Fordele


gastric banding kan mindske muligheden for at udvikle diabetes , højt blodtryk og hjertesygdomme . Banding er også en god måde at hjælpe dig med at udvikle sunde spisevaner .

Effects


De fleste patienter fortæller, oplever kvalme og opkastning efter operationen . Nogle patienter også siger, at de har mavesmerter og halsbrand . Slip af bandet kan også forekomme .

Historie

Den Lap-Band systemet har været anvendt i Europa siden 1993 . Proceduren blev godkendt af FDA den 5. juni 2001 ( se Resources ) .

Misforståelser

Mave banding er almindeligt menes at være et vægttab værktøj for alle, der er overvægtige . Gastrisk banding , dog kun overvejes, hvis du er en voksen, som er på lease 100 £ . overvægtige .

Statistik

Den UC San Diego Medical Center oplyser, at deres patienter mister 50 procent af deres overvægt inden for et år efter modtagelsen af gastrisk bånd ( se Resources ) .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------