Position: hotel888 > 3 >

hvad er gastric bypass revision ?

   Gastric bypass kirurgi er en fælles procedure , der anvendes af sygeligt overvægtige mennesker til at tabe sig . Men ikke alle kirurgiske procedurer har succes , og patienterne skal få gastric bypass revision . Patienter vælge denne fremgangsmåde for tre grundlæggende årsager : ikke at tabe nok vægt , genvinde vægt eller medicinsk komplikation , der følger af gastric bypass operation . Læger bruger fleksible kirurgiske værktøjer til at gå gennem munden og ændre størrelsen på maven posen i løbet af denne minimalt invasiv procedure

Du skal bruge: .
Heavy handsker .

Evaluering af spiseadfærd


ObesityHelp. com siger , at kvalificerede læger vil undersøge fødevareforbrug af folk der er interesserede i gastrisk bypass revision . Patienterne vil holde mad tidsskrifter til et beløb af tid , der er udpeget af lægen . Læger kan beslutte , at kostændringer vil rette patienters problemer med vægttab .

mave Størrelse Stigning


The Consumer Guide til fedmekirurgi , at lægerne foretager en øvre endoskopi eksamen ved at vedhæfte et kamera til en lang , fleksibel slange . De indsætter denne tube gennem munden for at se, om maven har strakt , og hvis en gastric bypass revision er nødvendig .

StomaphyX


The Consumer Guide til fedmekirurgi siger , at StomaphyX , en fælles form af gastrisk bypass revision , indebærer generel anæstesi og indsættelsen af et endoskop i munden . Kirurger suge dele af maven væv , skaber væv folder , der reducerer mave størrelse .

transoral ROSE ( genoprettende Fedme Surgery , Endolumenall )

transoral ROSE , en gastrisk bypass revisionskirurgi , svarer til StomaphyX i , at de begge involverer indsætte endoskoper i kroppen gennem munden . Med transoral ROSE har endoskopet fire kanaler , hvor særlige instrumenter passer , og forbindelsen mellem mave posen og tyndtarmen er syet op . Kirurger sted suturer og ankre ind i maven , der forårsager folks maver at fylde op hurtigere .

Recovery

Folk, der får gastric bypass revisionsprocedurer skal spise rørstrømsk mad til fire til seks uger . Da maven heler , øge langsomt mængden af fast føde indtages

Omkostninger

The Consumer Guide til fedmekirurgi siger, at begge gastric bypass revisionsprocedurer koste mellem $ 8. 500 og $ 12. 000-de procedurer, der kan eller ikke kan omfattes af en forsikring .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------