Position: hotel888 > 3 >

hvad man kan forvente i en spinal fusion

   En spinal fusion er en kirurgisk procedure , hyppigst gjort i den nedre del af rygsøjlen . Det udføres , når der er smerter som følge af en usædvanlig flytte af ryghvirvlerne . Operationen indebærer, at man bevægelsen til et stop ved at forene to eller flere ryghvirvler sammen . En spinal fusion omfatter supplerende knoglevæv , mens der opholder bevidst om patientens naturlige knogledannelse

Funktion


Spinal fusioner fjerne smerter og neurologiske problemer , der kan være forbundet med skoliose , en vertebral fraktur , en spinal tumor , degenerative disc disease , spinal discusprolaps og en række andre betingelser .

Typer


En person kan enten have en posterolateral fusion , som placerer knoglevævet mellem tværgående processer i ryghvirvler , eller en interbody fusion , hvilket placerer vævet i området typisk holder intervertebrale disken .

Tid Ramme


En spinalfusion kirurgiske indgreb kræver placering af skruer , stænger eller plader til at bistå ved fusion fremskridt , og om udvikling af fusionsenergi kan generelt forventes at være afsluttet seks til 12 måneder efter operationen .

Overvejelser

En spinalfusion er mest effektiv for en patient kun har behov for en fusion i et segment . En fusion , der involverer to eller flere segmenter er usandsynligt at lindre enhver smerte , da det fjerner en masse af de normale vifte af bevægelse og steder vægt på andre led .

Advarsel

Flere faktorer , såsom osteoporose , rygning , medicin og omfattende aktivitet kan øge restitutionstid på en spinal fusion og kan endog forhindre fusion fra bedriften .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------