Position: hotel888 > 3 >

hvordan man finder en god læge for en knæalloplastik

  Mens opgaven med at finde en kvalificeret læge til knæalloplastik kan virke skræmmende , konsol dig selv med det faktum, at indgrebet er blevet mere almindelige som baby boomers alder . Flere mennesker, der har gennemgået den operation vil være i stand til at dele deres erfaringer med dig . Der er ressourcer til at hjælpe dig med at finde et velrenommeret ortopædisk kirurg for din knæalloplastik , når du sprede ordet . Der er også professionelle hjemmesider , som vil give dig muligheder
1 .
Spørg din egen læge for en anbefaling til en ortopædisk specialist . Chancerne er gode , vil han have gjort mange henvisninger i fortiden og kan være personligt bekendt med den kirurg , han anbefaler . Hvis ikke , så spørg din læge til den bedste måde at gå om at finde en velrenommeret ortopædisk kirurg . Han kunne endda være i stand til at finde tidligere knæalloplastik patienter er villige til at dele deres historier med jer, som kan rådgive dig om deres erfaringer og hvilke problemer de måtte have haft .
2 .
Ring til medicinske samfundet eller forening i din tilstand . Bede den om at henvise dig til en liste over kvalificerede læger i dit område . Hvis du allerede har modtaget en anbefaling for en bestemt læge , kan du spørge i hendes rekord . Medicinsk samfund er ansvarlige for udstedelse af licenser læger inden for deres tilstand og kontrollere registreringer . De holder også oplysninger om overtrædelser , klager og licens tilbagekaldelse på filen . Selv om de ikke kan anbefale en specialist over en anden , vil de vide, om eventuelle klager eller påtaler verserer mod læger i din tilstand . Du kan finde din tilstand medicinske samfund , der er anført i telefonbogen . Du kan også kontakte dem online .

3 .
Ring til din lokale hospital for at se, hvilke ortopædiske kirurger har privilegier der , da du sandsynligvis vil have en kirurg tæt på hjemmet . Du kan finde nogen, der kender en person, der havde knæoperationer for nylig og kan anbefale en kirurg eller tale med dig om deres oplevelser . Når du har en anbefaling , så tjek den læge med din tilstand 's licens bureau eller medicinske samfund .
4 .
Consult American Association of Orthopaedic Surgeons ( se Resources ) . Ifølge sin mission statement , er dens målsætning at " tjene erhverv , mester af hensyn til patienterne , og fremme den højeste kvalitet muskel sundhed. " Hjemmesiden er medlem status af læger og giver dig mulighed for at søge efter postnummer , lægens navn , by og stat eller land . Sitet har også links til lægers hjemmesider .
5 .

Kontakt American Association of hofte og knæ Surgeons ( se Resources ) . Hjemmesiden giver dig mulighed for at søge efter docots af postnummer , navn , by og stat eller land . Der er også en information sektion for patienter , herunder overvejelser før operation , kontor besøge tips og anden patient links .
6 .
Call kontorer ortopædiske kirurger , hvis navne du finder . Hvis du ikke har andre anbefaling , at tale med deres kontorpersonale se om du kan tale med lægen om netop din operation . Spørge, hvor kirurgen gik medicinsk skole , hvor mange år han har været i praksis , hvilket hospitaler har tilladt ham at indrømme privilegier , og om han er offentliggjort i en medicinsk tidsskrifter at give dig en fornemmelse af hans omdømme . Sommetider læger , især dem der er nye til en bestemt praksis , vil invitere dig til at interviewe dem, så har du en chance for at lære dem at kende bedre . Interviewet vil give dig en mulighed for at stille specifikke spørgsmål om din operation .
7 .
Foretag en edb-søgning af navnene på de kirurger du overvejer . En søgning på internettet kan slå op nogen tvivlsom spørgsmål eller problemer kirurg har haft tidligere , hvilket giver dig et indblik i hans medicinsk baggrund . Finde en relevant information før tid giver dig en chance for at undersøge , før din egen operation .

8 .
Besøg medicinske bibliotek på et hospital i dit område . Alle sygehuse har medicinske biblioteker med bibliotekarer uddannet i at finde medicinske oplysninger for læger og patienter . Spørg bibliotekaren , hvis hun kan finde oplysninger om kirurger , der måske har været banebrydende for nye teknikker i knæalloplastik . Dette vil give dig den fordel at kunne læse om de nyeste teknikker . Kirurgen du i sidste ende vælger til din kirurgi bør være bekendt med de seneste fremskridt .

gode råd og advarsler


 • Tal med så mange mennesker som du kan, før din operation . Når du sprede det ord, du leder efter en velrenommeret læge , folk, der har haft lignende oplevelser vil reagere . Ord i munden er din bedste allierede i hverve hjælp .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------