Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan vide , om hemorrhoid kirurgi er for dig

   Når du har taget skridt til at gøre alt, hvad du ved, hvordan man gøre for at lindre smerten af hæmorider , så kirurgi kan synes at være den eneste måde at go. But før du tager det sidste skridt , du måske ønsker at reveiw dine tanker , og tage forholdsregler og søge andre metoder til at undgå hemorrhoid kirurgi

Du skal bruge: .
kraftige handsker


1
Du bliver nødt til at overveje, hvor lang tid det . vil tage at komme over operationen . Dette har været et spørgsmål , som er blevet bedt om at en række af kirurger , og det meste af tiden , deres svar er " denne vil variere fra én person til en anden . "

2 .
Du skal også overveje, hvordan sund du er , og hvor godt din krop vil bekæmpe infektioner . Normalt resultatet er meget godt med denne type procedurer . og den reelle bevis på succes er efter operationen , ved at tage de nødvendige forebyggende foranstaltninger bagefter ikke at få hæmorider igen
3
Der er chancerne kendt , at din ringmusklen muligvis kunne blive beskadiget ved operation , og resultaterne vil bidrage , at du ville have mindre kontrol over din tarm . Dette kaldes fækal inkontinens , så sørg for at spørge din læge om dette problem før operation . Dette ville være et meget vigtigt emne at overveje i at søge ud hemorrhoid kirurgi muligheder for dit problem .
4 .

Et af de mest klagende emner om hemorrhoid kirurgi er den smerte , der finder sted efter Proceduren er finished. You vil bemærke betydelige smerter under afføring efter surgery. So det er sagt , hemorrhoid kirurgi er ikke den bedste kur mod anal kløe og smerte .
5 .
Der er andre måder at slå den smerte og lidelse i denne udbredt tilstand . Der er hjemme naturlige helbredelsesmetoder for hæmorider , og finde dem , kunne være det bedste træk , du nogensinde vil gøre . Prøv at overveje andre muligheder , der kan meget vel være mindre smertefuldt og eliminere chancen for at blive skadet under operationen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------