Position: hotel888 > 3 >

komplikationer fra gastrisk bypass operation

   Gastric bypass kirurgi er en større kirurgisk procedure , der følger med mange risici . Selv om det kan synes at være en nem løsning til hurtig og permanent vægttab , bør folk uddanne sig om de mange komplikationer , der er mulige efter gastrisk bypass-operation

Død


Ifølge en klinisk undersøgelse offentliggjort i 2004 i " Journal of American College of Surgeons , " 2 procent af mennesker, der har gastrisk bypass operation dør inden for 30 dage af kirurgi .

Infektion


Der er en risiko for infektion på operationsstedet lige efter operationen . Der er også en risiko for at udvikle en infektion på grund af lækage fra maven eller tarmen på ethvert tidspunkt efter at have gastrisk bypass-operation .

voldsom opkastning


Opkastning er en almindelig komplikation efter gastrisk bypass operation . Hyppig opkastning eller opkastning af blod kan ske, når der er en tarmobstruktion eller en perforation i mave eller tarm .

Bone og hårtab

Liget af en person, der har haft gastric bypass kirurgi ikke absorberer vitaminer og mineraler ligesom det gjorde før operationen . Dette kan føre til hårtab og en alvorlig tilstand kaldet knogle reabsorption , der er, når kroppen trækker vitaminer og mineraler ud af ben , hvilket gør dem svagere og mere tilbøjelige til at bryde .

mave sammenvoksninger

Vægttab kirurgi kan føre til abdominal sammenvoksninger , som er den sammensmeltning af abdominal væv . Dette kan kræve yderligere operationer for at rette .

Anæmi

Anæmi kan forekomme hos patienter , der har haft gastrisk bypass operation , fordi deres krop ikke er i stand til at optage næringsstoffer effektivt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------