Position: hotel888 > 3 >

krav til gastric bypass operation

   Gastric bypass kirurgi er en større kirurgisk procedure . Selvom en person ønsker måske at have operationen , er der flere krav , som skal være opfyldt , før en kirurg vil godkende nogen til gastrisk bypass-operation

Alder


En kandidat til vægttab kirurgi bør være mellem 18 og 65 år. I nogle tilfælde kan større børn have gastric bypass operation med en forælders tilladelse .

Mental Health


Folk , der vælger at have gastric bypass operation gå gennem en mental sundhed screening for at sikre, at de følelsesmæssigt og mentalt forberedt til at håndtere ændringerne efter operationen .

Vægt


De fleste kirurger kræve en patient at være mindst 100 £ . større end den optimale vægt for deres højde og køn . Denne vægtbegrænsning kan sænkes under særlige omstændigheder relateret til andre sundhedsproblemer .

Fysisk sundhed

Fysisk sundhed er et anliggende for gastrisk bypass operation kandidater . De skal være sund nok til at overleve en større kirurgisk procedure . I nogle tilfælde . en patient , der er færre end 100 £ overvægt kan være berettiget til operation , hvis han har sundhedsspørgsmål relateret til fedme , såsom diabetes eller højt blodtryk .

Attitude

En person, som vælger at have gastric bypass operation skal vise en vilje til at ændre hendes livsstil og vedtage nye spisevaner for at hjælpe med vægttab proces .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------