Position: hotel888 > 3 >

post spinal anæstesi bivirkninger

   Spinal anæstesi er en hurtig og som regel nem måde fuldstændig bedøvende en bestemt del af kroppen for kirurgi eller andre smertefulde medicinske procedurer . En uddannet anesthesiologist sprøjter bedøvelse ind i nederste del af ryggen . Fødselslægerne bruger ofte spinal anæstesi til at lette smerter under fødslen og til at holde moderen vågen under en kejsersnit . Post spinal anæstesi bivirkninger kan variere , men er som regel ikke alt for alvorligt

Hovedpine


Den Nr. 1 bivirkning af spinal anæstesi er hovedpine . Yngre mennesker synes mere tilbøjelige til at få en hovedpine efter spinal anæstesi . Hovedpine kan normalt behandles med smertestillende medicin eller endda koffein . Hvis hovedpinen ikke går væk, kan lægen forsøge en epidural blod patch , som normalt giver lindring med det samme.

Lavt blodtryk


Nogle patienter kan have et lavt blodtryk efter spinal anæstesi . Dette er normalt et resultat af dehydrering . Læger normalt insistere patienten drikke rigeligt med vand efter spinal anæstesi .

Smertefulde Blære


Indimellem vil en patient få en smertefuld blære efter spinal anæstesi . Dette skyldes urinretention som distends blæren , hvilket resulterer i smerte . Hvis patienten ikke kan urinere på egen hånd , kan han nødt til at have sin blære catheterized .

neurologiske skader

Neurologiske skader er meget sjældent , selv om patienterne ofte er bekymrede over det . Hvis en epidural åre er beskadiget under proceduren , kan en hæmatom forekomme . En hæmatom er en samling af blod , som er moden til infektion. Heldigvis næsten aldrig sker hos patienter , som størkne .

Usædvanlige bivirkninger

Andre sjældne bivirkninger omfatter nerveskader , rygsmerter , nedsat seksuel funktion og allergiske reaktioner .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------