Position: hotel888 > 3 >

typer af fedtsugning

   Fedtsugning er en procedure anvendes primært til fedt reduktion på områder som lår , mave og balder . Mængden af fedt , der kan fjernes afhænger meget af patientens sygehistorie og mængden af fedt . Dog ikke American Society of Plastic Surgeons ikke anbefale mere end 10 pounds af fedt på et tidspunkt bliver fjernet , afhængig af typen af fedtsugning , der udføres

væskeinjektion


Denne type bruges primært til abdominal fedtsugning . Lægen tilfører en lille mængde saltopløsning i operationsstedet , hvilket gør det lettere for fedt fjernelse og fungerer som en bedøvelse samt

tumescent fedtsugning


Mens en opløsning anvendes svarer til den, som i opløsning. anvendes til væske fedtsugning , beløbet er større , hvilket gør det fedt fjernelse processen hurtigere og nemmere . Det mindsker også risikoen for at beskadige tilstødende væv .

Ultralyd fedtsugning


Det er en form for tumescent fedtsugning , men et vakuum rør bruges som sender ultralyd bølger . Disse bølger bistå i processen og bidrage til at løsne og fjerne fedt .

Tidsramme

Den generelle opsving periode efter en fedtsugning er fire uger. Dette vil afhænge af , hvilken type procedure, du har .

Overvejelser

De fleste patienter nødt til at bære en form for komprimering beklædningsgenstand , mens de er ved at komme der støtte i deres healing og hjælper dem at opnå de bedste resultater. Smertestillende medicin kan også være nødvendigt for en periode på op til to uger.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------