Position: sygdoms > 3 >

Definitionen af en hjerteklap udskiftning

   Hjertet har fire sektioner og fire ventiler . Højre og venstre øverste kamre kaldes atrium , mens den højre og venstre nederste kamre kaldes hjertekamre . Ventilerne er placeret mellem atriet og hjertekamre og i bunden af hjertekamrene . Formålet med hjerteklapper er at holde blodet flyder i den rigtige retning . Når der er skader på en af disse ventiler , kan du have en ventil udskiftning

Overvejelser


hjerteklapper kan stoppe fungerer korrekt på grund af en fødselsskade , infektioner eller forandringer, der sker med alderen . Når dette sker, kan ventilen ikke længere åben eller lukket korrekt . Det betyder , at en utilstrækkelig mængde blod ikke kan pumpes ud af hjertet, eller blodet kan være utæt tilbage til hjertet .

Typer


Et beskadiget hjerteklap kan erstattes ved hjælp af væv fra et andet område af kroppen . Det kan også erstattes af en mekanisk ventil . Der er fordele og ulemper til begge disse som bør drøftes med en kirurg .

Forberedelse hjerteklap udskiftning


Kirurgen gør et snit i brystet . Rør er placeret i hjertet til at omdirigere strømmen af blod fra hjertet og ind i en maskine . Denne maskine tilføjer ilt til blodet og derefter sender det tilbage til kroppen . Maskinen overtager arbejdet i hjertet , mens ventilen er blevet erstattet .

Procedure

Hjertet kan blive nedtonet eller helt stoppet under operationen . Det beskadigede Ventilen er helt fjernet , og proteser ventilen er så syet på plads . Den procedure tager normalt omkring tre til fem timer .

Recovery

Du bliver nødt til at bo i en intensiv afdeling for et par dage efter operationen , og det kan tage måneder at komme sig helt . De fleste patienter leve et normalt aktivt liv efter ventil udskiftning . Du kan få brug for at tage medicin for at forebygge blodpropper .

Fordele

hjerteklap udskiftning kirurgi kan bidrage til at reducere eller fjerne smerter i brystet , åndenød og andre symptomer du måtte have haft . Besøg hjemmesider nedenfor for mere information om de mange hjerteklap operationer til rådighed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------