Position: sygdoms > 3 >

alternativer til knæalloplastik

   Tanken om større operationer som knæalloplastik er ofte skræmmende . Dog kan knæsmerter vokse uudholdelig , hvis det er ubehandlet . Heldigvis er der flere alternativer til knæalloplastik , der er rettet flere årsager til smerter i knæet

Basic Care


Indimellem smerte i forbindelse med knæet kan håndteres med medicin , hvile , massage , fysioterapi og aktuelt smertestillende .

artroskopisk kirurgi


artroskopisk kirurgi er en noninvasiv kirurgi afsluttet ved brug af avanceret billedteknologi . Ifølge Mayo Clinic , er denne type kirurgi meget lettere på kroppen end en knæalloplastik .

kortikosteroid


Skabe steroid som kortikosteroid i knæet hjælper med at genoprette brusk og begrænse smerte . Kortikosteroid injektioner af administreres hver anden måned .

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre findes naturligt i kroppen som en pude og smøremiddel til kroppens led . Når sprøjtes direkte ind i knæet hvert halve år af denne syre fungerer på samme måde som naturalier produceret naturligt .

Orthotics

Ortopædiske sko skær kan eliminere stress er placeret på ydersiden af knæet og omdirigere , at stress til hele knæet . Dette hjælper med at spare knæet mod yderligere ødelæggelse og kan forhindre behovet for en knæalloplastik .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------