Position: sygdoms > 3 >

bivirkninger af lap - band

   Den Lap-Band er en justerbar silicium bælte , der er monteret rundt om maven til at begrænse dens størrelse og fremkalde vægttab . Mens proceduren er normalt lykkes , er der milde og alvorlige bivirkninger forbundet med Lap-Band . Gastrointestinale forstyrrelser omfatter kvalme , opkastning , forstoppelse og diarré . Nogle patienter kan opleve dårlig ernæring eller protein mangel . I sjældne tilfælde kan båndet blive fordrevet eller begynde at forværres inde i kroppen

Kvalme og opkastning


Almindelige bivirkninger af Lap-Band er kvalme og opkastning . Disse opstår, mens kroppen forsøger at tilpasse sig den ændrede maven .

diarre og forstoppelse


Andre bivirkninger patienter kan opleve , mens tilpasning til de Lap-Band er diarré og forstoppelse .

proteinmangel


En alvorlig bivirkning af Lap-Band er proteinmangel , som fører til træthed , svaghed og hårtab . Patienter bør tage ekstra foranstaltninger for at forbruge fødevarer, der er højt proteinindhold .

Gastric Perforering

En alvorlig mulig bivirkning ved Lap-Band kirurgi er gastrisk perforation , som er en rip i maven væv . Dette sker i mindre end 1 procent af kirurgi patienter, men kræver omgående udbedrende operation .

erosion eller Forskydning

En sjælden bivirkning af Lap-Band er den forskydning eller erosion af enheden . Dette vil sandsynligvis ske , hvis patienten ikke følger de strenge efter operationen kost retningslinjer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------