Position: sygdoms > 3 >

fedtsugning til mænd

   Mænd der henvender sig til kosmetisk kirurgi for at tabe sig , ser yngre og tone deres krop mere end nogensinde . Mens mænd og kvinder, både henvende sig til fedtsugning procedurer for at vende tegn på ældning på deres ansigter , kvinder har tendens til at bruge proceduren for deres ben og lår , mens mænd er mere bekymret kerne sculpting

Du skal bruge: .
Heavy handsker .

Male Indstillinger


Det primære sted , at mænd ser at reducere gennem fedtsugning er omkring deres midterstykker . Mid -life mave bule er antallet en procedure mænd bede om fra den plastikkirurger .

Omkostninger


Fedtsugning behandlinger for mænd typisk er dyrere end for kvinder , fordi området omkring maven er normalt større, og fedt mere fiber , der kræver mere tid og energi til at suge det hele ud .

Bryst


Mænd , der lider af en tilstand kaldet Gynocomastia , som er en unormal udvidelse af brysterne , henvende sig til fedtsugning at gøre deres kister se mere maskulin .

Vægt

Kosmetiske kirurger anbefaler, at mænd med at opnå deres idealvægt , før under fedtsugning , som er hovedårsagen til kontur kroppen og reducerer stædige lommer af fedt , såsom kærlighed håndtag , vil det ikke reagere på motion .

Procedure

Fedtsugning er typisk udføres under lokalbedøvelse . En nedskæring er lavet så at maskerne kan være skjult i en hudfold eller under en hårgrænse.

Recovery

Recovery fra liposuction tager omkring tre til fire dage , mens mændene kan genoptage udøvelsen inden for ca tre til fire uger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------