Position: sygdoms > 3 >

hvad er en lap - band ?

   En Lap-Band er en patenteret laparoskopisk justerbar gastrisk band , der bruges hos overvægtige patienter for at lette vægttab . Den Lap-Band er indsat kirurgisk og alvorligt begrænser størrelsen af maven for at holde patientens kalorieindtag lavt . Den Lap-Band er også justeres , så størrelsen af maven kan øges eller sænkes som en læge finder nødvendige. Lap- Bands er generelt sikre og vellykkede i produktion vægttab

Du skal bruge: .
Heavy handsker

Historie


Den Lap-Band enhed blev udviklet af Inamed Health . i 1990'erne . Den blev godkendt af FDA i juni 2001.

Sammensætning


Den Lap-Band er en hul silikone band , der kan fyldes med saltvand for at reducere størrelsen af maven . En silikoneslange forbinder bandet til en saltvandsopløsning reservoir , der justerer mængden af saltvand i bandet .

Funktion


Den Lap-Band er spændt rundt om maven til at begrænse dens størrelse . Dette begrænser mængden af mad personen kan indtage , som letter hurtigt vægttab .

Procedure

Lap-Band kirurgi er en relativt sikker procedure , der involverer spaltning maven og isætning af Lap-Band ved hjælp af fiber optik kameraer . Operationen tager normalt omkring en time at gennemføre .

Tidsramme

Den Lap-Band tager ca en time at gennemføre , og patienten kan forvente et hospital ophold mellem en og tre dage i længden . Apparatet er beregnet til at forblive i den person, for livet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------