Position: sygdoms > 3 >

hvordan er et brystløft udført ?

  

Basics


En brystløft , også kendt som en mastoplexy er en procedure, der anvendes til at forme og løfte brysterne ved at fjerne overskydende . hud og fedt og stramme de resterende huden til at forme konturen af brystet . Kvinder ser ofte at et brystløft for foryngelse af en ungdommelig silhuet efter vægttab eller graviditet eller bare for at bekæmpe tyngdekraften , der sker i løbet af aldringsprocessen . En brystløft kan også reducere størrelsen på en udvidet areola . Bryststørrelse er ikke større og bedre kavalergang ikke opstår typisk som følge af en mastoplexy . Implantater eller brystforstørrelse er nødvendige for at øge bryst størrelse .

Procedure


Et brystløft er udført i henhold til generel anæstesi eller intravenøs sedation på et hospital eller kosmetiske kirurg kontor er udstyret med en kirurgisk suite . Et snit er lavet omkring eller under areola og nedad gennem undersiden af hvert bryst . Snittet fortsætter langs den krølle på hvert bryst . Lægen manipulerer det underliggende brystvæv til et højere område og placerer brystvorten , så den er højere på brystet og ikke nedad. Overskydende hud er afskåret , og indsnit er lukket . Huden er strammet så kirurgen syr brystet sammen igen og suturer er placeret dybt i brystvævet at holde brystet op i en længere periode . Ar er normalt skjult under brysterne , men nogle lys ar kan ses på toppen af brystet.

Risici


Som med enhver operation , der er altid risiko , der omfatter en reaktion på anæstesi , infektion og voldsom blødning . Nerver kan ændres , således at følelsen ikke er fuldt restaureret på brystet . Ardannelse kan blive værre end forventet , og formen af hvert bryst , kan vise sig at være markant anderledes . Blodpropper , smerter og allergier kan opstå samt misfarvning af eller brud på brystvorten . Den bedste forebyggelse mod skadelige bivirkninger er at foretage en grundig tjek kirurgen og anlæg, hvor proceduren vil finde sted . Spørg om og følge op på referencer .

Recovery

Følg vejledningen efter operationen , og læg ikke for stor kraft på udbuddet brystet indsnit i mindst tre uger. Umiddelbart tilbage til hospitalet , hvis du oplever hjertebanken eller åndenød . Over -the-counter smertestillende er normalt nok til at håndtere enhver ubehag . Som brystvæv afregner , vil du have en bedre id¨¦ om, hvordan de vil se ud i det lange løb . Virkningerne af et brystløft skal vare hele livet , så længe en passende vægt og motion opretholdes .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------