Position: sygdoms > 3 >

hvordan man får en billig Fedtsugning

   Vil du have en Fedtsugning ? Du er ikke alene . Ifølge den amerikanske Society for Aesthetic Plastic Surgery ( ASAPS ) , maveplastik er en af de øverste 5 kosmetiske kirurgi procedurer udføres i USA .
Der er mange grunde til, at du måske har brug for en maveplastik . Mange kvinder oplever en vis grad af maven forvrængning efter fødslen . Dette kan være dybsindige efter flere fødsler eller på hinanden følgende fødsler , der fører til en abdominal pannus , eller flap strakt huden . Stadig andre mennesker oplever en udspænding og fordrejning i maven efter markante vægttab , også resulterer i den frygtede abdominal pannus . Bortset fra det kosmetiske bekymringer, kan en pannus resultere i mange medicinske problemer .
Når huden er strakt og musklerne er adskilt , som i alvorlige tilfælde , plastikkirurgi er ofte det eneste alternativ . Ingen mængde af motion eller slankekure kan reparere overbebyrdede væv . Problemet er , Fedtsugning plastikkirurgi er dyrt , og de fleste sygeforsikringer virksomheder er tilbageholdende med at dække operationen , da det ses som en kosmetisk procedure . Men der er muligheder, du kan overveje at gøre denne procedure mere overkommelig og tilgængelig for dig .
1
Billige Fedtsugning mulighed én: . finde ud af om din forsikring dækker dig .
Det første du bør gøre er at finde ud af præcis hvad din sundhedsplan vil dække . Husk , at de fulde omkostninger ved en maveplastik involverer ikke kun operationen , men også anæstesi , hospitalsudgifter, og potentielle revisioner for komplikationer der måtte opstå.
Mens de fleste politikker , vil ikke dække driften fuldt ud, er der nogle situationer, hvor de kan , som i tilfælde af rekonstruktionskirurgi , eller hvis du kan bevise, at betingelsen om din mave er årsag andre medicinske problemer som rygsmerter , kronisk udslæt eller infektion .
Husk , selv hvis proceduren er dækket , nogle gange din præmie kan stige
to
Billige Fedtsugning mulighed to ! . spørge din kirurg om en regelmæssige månedlige betaling planen .
Nogle kirurger tilbyder månedlig betaling planer , især for de meget dyre operationer gerne maveplastik . Det er værd at lede efter en kirurg med en rimelig betaling plan

3
Billige Fedtsugning valgmulighed tre : . overveje en universitetshospital .
Nogle hospitaler har uddannelsesprogrammer for beboere , som tilbyder store rabatter for patienterne . Den Fedtsugning operation der skal udføres af en autoriseret læge , hvem der gør supplerende uddannelse i plastikkirurgi , og skal overvåges, og bistås af bord-certificeret plastik kirurg .
4 .
Billige Fedtsugning valgmulighed fire : overveje at gå oversøisk for operationen.
Selvfølgelig er en vis forsigtighed tilrådes . Forskellige lande har forskellige standarder for lægebehandling , og nogle er større risiko end andre. Men blandt den høje kvalitet behandlere , kan du finde fantastiske priser for en Fedtsugning og andre plastikkirurgi procedurer . Husk, at du bliver nødt til at opholde sig i værtslandet i flere dage , hvis ikke i to uger . Dette kan stadig overkommelig afhængigt pakker og betaling planer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------