Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan stoppe snorken kirurgisk

  Snorken kan have alvorlige , negative effekt på dit liv . Det kan tage en vejafgift på dit forhold , hvis du deler en seng med din betydelige andre . Det kan også påvirke dit helbred , som snorkere ofte ikke sove trygt . Selvom der er mange behandlinger til rådighed for at modvirke snorken , kirurgi er et af de mest effektive midler . Som med enhver operation , er der betydelige risici , så det er vigtigt at diskutere disse med din læge
1

Se en kirurg , der har specialiseret sig i snorken kirurgi . Generelt otolaryngologists , bedre kendt som øre -, næse- og halslæger har specialiseret sig i sådanne operationer . Maxillofacial og mundtlige kirurger også almindeligt udføre operationer , der behandler snorken .
2 .
Diskuter en uvulopalatopharyngoplasty , også kendt som UPPP med din kirurg . Med denne operation , vil en del af din gane eller drøbelen blive fjernet . I nogle individer , er mandlerne også fjernet under en UPPP . Ved at fjerne disse områder , vil din luftveje være bredere , hvilket resulterer i mindre snorken . Denne operation indebærer betydelige postoperative smerter , og fuld tilbagebetaling tager op til fire uger .

3 .
Tal med din kirurg om somnoplasty , også kendt som radio-frekvens ablation . Denne procedure er den mindst invasive kirurgiske procedure til at stoppe snorken . Energi fra en kanyle elektrode bruges til at skrumpe overskydende væv i næse og mund områder , så du kan trække vejret lettere , mens du sover , og dermed faldende snorken .
4 .
Overvej laser-assisteret uvuloplatoplasty , også kendt som LAUP . I denne procedure , er en laser bruges til at fjerne en del af drøbelen og den bløde gane , hvilket skaber en bredere vejrtrækning luftveje . Generelt flere laserbehandling sessioner er nødvendige for effektivt at stoppe snorken . Denne metode fungerer bedst for let til moderat snorkere , da det ikke kan blive en succes på svær snorken.
5 .

Prøv en palatal stive operation , også kendt som CAPSO . Under denne operation , er en elektrisk Cautery skubbet ind i din bløde gane . Den Cautery brænder en del af den bløde gane væk for at skabe en større luftveje . Generelt CAPSO er en ambulant procedure .

gode råd og advarsler


 • Tal med din kirurg om den bedste kirurgiske løsning for netop din type af snorken .
 • Alle snorken kirurgi bære risikoen for personskade eller død .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------