Position: sygdoms > 3 >

typer af vægttab kirurgi

   Vægttab kirurgi bør aldrig blive indgået let . Primært forbeholdt personer , der er 100 eller mere pounds overvægt , anbefales det for dem , der har forsøgt at tabe sig gennem motion og kost , men har tabt sagen . Din læge kan også overveje at vægttab kirurgi , hvis du har mindre vægt til at tabe , hvis du har et alvorligt tilfælde af sukkersyge , hjertesygdomme eller søvnapnø . Nedenfor er blot nogle af de forskellige typer af vægttab kirurgi , at du og din læge kan diskutere som en løsning .

Justerbar gastrisk band Surgery


Denne kirurgisk procedure stilles en lille bånd omkring den øverste del af maven for at skabe en lille pose til . mave . Størrelsen er styret af en cirkulær ballon inde i bandet , der kan pumpes op eller deflateret til at opfylde en persons behov . Målet er at reducere mængden af mad , der kan spises .

Roux-en-Y Gastric Bypass


Denne operation lægger også en lille bånd omkring den øverste del af maven . Hertil kommer , er det fordøjelseskanalen ændret , så mad, du spiser rejser direkte fra maven ind i tyndtarmen . Målet er at reducere det beløb, du kan spise og fordøje .

Biliopancreatic viderestilling med en Ulcus Switch


under denne operation opfordrer dig til at spise mindre , fordi en stor del af mavesækken er fjernet . Det gør også ændringer til den normale proces med fordøjelsen ved at give mad til omgå en del af tyndtarmen . Det betyder, at man optager færre kalorier .

Lodret Sleeve gastrektomi

Denne procedure fjerner det meste af maven . Dette nedsætter mængden af et hormon kaldet ghrelin , en af de hormoner , der signalerer du at lade dig vide, at du er sulten .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------