Position: sygdoms > 3 >

fordele og ulemper af brystforstørrelse

   Brystimplantater for kvinder er blevet populært for både æstetiske og rekonstruktiv formål . Det spørgsmål mange kvinder har , er , om de risici , der følger med at modtage implantater er værd at tage for at opnå fordelene. Det er nu en udbredt opfattelse , at den teknologi , der er involveret med implantater har avanceret nok til at minimere risici , men risikoen for komplikationer er altid til stede

Fordele ved Saline implantat


Den største fordel ved saltvand implantater er, at hvis de brud , bliver de optaget i kroppen . Desuden vil en kvinde , der oplever en lækage med en saltopløsning implantat ved straks , fordi brystet automatisk vil punktere .

Con af Saline implantat


Saline implantater ikke udgør et naturligt udseende . De skaber krusninger og rynker i tekstur i huden .

Pro af silikone implantat


Mange kvinder foretrækker silikoneimplantater , fordi de ser ud og føles mere naturligt .

Con af silikone implantat

Når en silikone implantat brud , gelen ikke lækker lide saltvand eller blive optaget i kroppen , men i stedet holder sig inden for brystet . Læger anbefaler , at kvinder med brystimplantater af silikone, har regelmæssige mammografi til at kontrollere for lækager .

Side Effects

Der er andre mulige ulemper af implantat kirurgi , herunder en sjælden , men bivirkningen anæstesi . Der kan også være ardannelse , kapselskrumpning hvor ar omslutter bryst implantat eller ujævn bryster .

Overvejelser

Implantater kan i sidste ende bryde , fordi de ikke er lavet til at vare evigt . Dette kan resultere i yderligere operationer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------