Position: sygdoms > 3 >

forskellige typer af brystforstørrelse

   Brystforstørrelse er en af de mest populære former for kosmetisk kirurgi . Der er en række forskellige teknikker og metoder, som forskellige kirurger bruge til at nå en bred vifte af resultater

Historie


Den første registrerede brystforstørrelse fandt sted i Tyskland i 1865 . I operationen , var fedtvæv fra en godartet tumor implanteres i en kvindes bryster . Læger flyttede snart på at tilføre industriel silikone i kvindernes bryster , hvilket førte til komplikationer så alvorlige at de undertiden kræves mastectomies .

Saline Implantater


Saline implantater er den eneste udvalg af implantat til brystforstørrelse kirurgi godkendt til brug i USA på dette tidspunkt. De blev udviklet som et resultat af bekymring over sikkerheden i silikoneimplantater , og generelt er mindre indgribende for implantat . På trods af dette , er silikone stadig anses for at være overlegen som saltvand implantater ofte årsag rislende eller en " bunden " udseende .

silikone implantater


Silikone er den mest populære form for implantat , der anvendes i brystforstørrelse operationer rundt om i verden . Deres anvendelse var begrænset i USA i 1992 over sundhedsmæssige betænkeligheder , og i øjeblikket den virksomhed, der fremstiller implantater afventer en FDA undersøgelse .

Fat Micrografting

Indimellem kan patienter gennemgå fedtsugning for at fjerne fedt fra en eller flere kropsdele og injicere at fedt i brysterne til at øge deres størrelse . Virkningerne af denne type brystforstørrelse er varierede og virkningerne typisk fade en smule efter de første par uger .

Incision Typer

I et forsøg på at mindske forekomsten af ar , har en række forskellige indsnit teknikker blevet udviklet , der omfatter peri-areolar ( under brystvorten ) , inframammary fold ( under brystet ) , transaxillary ( arm pit ) , og TUBA ( via navlen ) . I mange tilfælde kommer brugen af disse teknikker ned til kirurg /patient præference eller andre faktorer såsom bryst form .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------