Position: sygdoms > 3 >

hvad er en kemisk peeling til ?

   Kemiske peelinger bruges til at forbedre konsistensen af ens hud . En kemisk løsning er anvendt på huden , og det opløser et lag af huden . Det ser ud som om ansigtet er blæret , mens huden begynder at skalle af . Der er mange typer af kemisk peeling med forskellige typer af løsninger . De hjælper for det meste til at fjerne rynker , men kan også slippe for pletter og ardannelse

Du skal bruge: .
Kold pack
Kirurgisk bh .
Naturlægemidler diuretikum

Typer


Der er fire typer af kemiske peeling . alpha hydroxy , glykolsyre , trichloreddikesyre og phenol .

Fordele


Afhængig af styrken af skræl , kan det bidrage til at reducere forekomsten af rynker , beskadiget hud , acne og acne ar .

funktioner


Kemisk peeling kan ske på ansigtet , hals , bryst , hænder , arme og ben . De fleste patienter kan dog få kemiske peelinger i ansigtet .

Forventninger

Modtagelse af en kemisk peeling er meget ligesom at få en alvorlig solskoldning . Huden vil skræl i flere dage , og i nogle tilfælde kan der være hævelse , blærer og skorpedannelse i huden .

Side Effects

Det er altid anbefales at efter at få en peeling , som du holde sig ude af solen , fordi af milde hudirritationer og rødme af huden (som kan blive forværret af solen ) . Du kan også opleve ardannelse , følsomhed over for solen og irritation .

Overvejelser

Som med alle kosmetiske procedure , der er risici , såsom permanent hud lettelse eller at skulle vente mange måneder på ansigtet helbredelse.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------