Position: sygdoms > 3 >

hvad er et brystløft ?

   Bryster ofte SAG , uanset om det skyldes at udvide og tilbagetrækningskraften brystvæv under graviditet og amning eller på grund af befolkningens aldring. At rette dette problem , der er brystløft , eller mastoplexy . Det er plastikkirurgi gjort for udelukkende kosmetiske årsager

Funktion


Den brystløft forbedrer udseendet af bryster , der er sagging ved at omforme dem, og i nogle tilfælde , ved hjælp af implantater til at genoprette ubesatte områder, hvor væv var engang . Andre vælger at have en reduktion og elevator , så kirurgen kan skære væk ubrugte huden til at minimere fremtidige sagging .

Fordele


Mange kvinder melder om en stigning i selvværd fra plastikkirurgi . Kosmetisk forbedringer såsom en brystløft kan forny en kvindes positiv selvopfattelse .

Overvejelser


Mens målet om et brystløft er kosmetisk forbedring , er der ofte ardannelse for at opnå den perfekte form . For at skabe den rigtige projektion og form , har lægerne til at skære i huden for at omstrukturere brystet.

Advarsel

Brystløft er en operation , hvilket betyder, at der er risiko involveret . Den største risiko ved enhver operation er komplikationer fra bedøvelsen , hvilket kan resultere i dødsfald i alvorlige tilfælde . De fleste anæstesi komplikationer er mindre , herunder kvalme og opkastning .

Fun Fact

The American Society of Plastic Surgeons rapporter om, at mens der var mindre end 8. 000 brystløft procedurer udføres i 1992 , var der over 126. 000 udført i 2007 .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------