Position: sygdoms > 3 >

hvad er tang bruges til?

   Tang har mange anvendelser i det medicinske område . Sædvanligvis er pincet bruges til at holde humant væv åben , for at kontrollere blødning , at sutur sår og at uddrage objekter fra kroppen. Der er forskellige størrelser og typer af tænger til at tjene bestemte formål . Tang er lavet af metal og har to bevægelige håndtag meget gerne saks . Pincet tillader læger at få et fast greb om objekter , som de ikke kan nå med deres hænder

Du skal bruge: .
Kold pack
Kirurgisk bh .
Herbal diuretikum .

Tang i Obstetrik


Tang anvendes i løbet af barnets fødsel , når barnets hoved bliver stukket . Den læge bruger pincet til forsigtigt at guide hovedet ud over moderens skinkeben og gennem fødselskanalen .

Tang til Hold Tissue Bortset


Tang er vant til at holde væv fra hinanden under operationen. Dette gør de nødvendige organer til rådighed for kirurgen .

Tang bruges til at styre Blood Flow


Tang , der bruges til at kontrollere blodgennemstrømningen kaldes hemostats . Hemostat tang lås på håndtaget , så lægen kan bruge åbning ende knibe arterier eller blodkarrene til at kontrollere blødning .

Dental Tang

Tandlæge bruge pincet til at trække tænder ud . Dental pincet er små og sløve i slutningen .

Tang til Suturer

naaleholder bruges til at holde den buede sutur nålen mens lægen trækker suturer stramme . Naaleholder tillader lægen at producere suturerne , der er pæne , og mindske risikoen for at blive stukket af nålen .

Sponge Tang

Som navnet antyder , svamp pincet bruges i kirurgi til at guide svampen som kirurg anmodninger . Svampen absorberer blod og væske , så kirurgen kan få et bedre udsigtspunkt , som hun arbejder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------