Position: sygdoms > 3 >

prostatakræft fjernelse bivirkninger

   Prostata er en kirtel hos mænd , der er nødvendige for reproduktion . Dens funktion er at producere en blanding af enzymer og syrer , der hjælper fastholde sædceller i sæden . Som en mand bliver ældre , komplikationer , såsom udvidelse eller kræft , opstår kan i prostata . Mens fjernelse ikke altid er nødvendigt , at gøre det er ikke uden bivirkninger

Overvejelser


Det er muligt at behandle prostata cancer med radioaktive frø i stedet for fuldstændig fjernelse . Det er også muligt kun at fjerne en del af prostata væv . Selvfølgelig skal alle muligheder skal drøftes med din læge .

Inkontinens


Inkontinens er nok den mest almindelige bivirkning af næsegrus fjernelse . Inkontinens er den manglende evne til at styre vandladning . Denne bivirkning kan være midlertidig og behandles med medicin .

Impotens


En anden almindelig bivirkning af prostata fjernelse er impotens . Impotens er den manglende evne til at få eller opretholde en erektion . Ligesom med inkontinens , kan denne bivirkning endvidere være midlertidig og kan behandles med medicin .

Intimitet

På grund af effekten af afmagt efter næsegrus fjernet , den manglende evne til at opnå en erektion kan påvirke og placere en stamme i ægteskaber eller parforhold . Intimitet er en integreret del af ethvert forhold , så at udforske rådgivning og medicin , såsom Viagra , vil være en fordel .

Benægtelse

Benægtelse er en bivirkning af udvidede næsegrus . Mange mænd ønsker ikke at tænke på de to vigtigste bivirkninger af udsendelse . Ved at nægte problemet , kan manden opleve, at det er en langt mere alvorligt problem foruden udvidelsen . Da prostatakræft er den hyppigste blandt mænd , benægtelse er en farlig bivirkning .

Solution

Hopkins Medicine rapporterer, at impotens og inkontinens bivirkninger kan reduceres betydeligt ved kirurger , der specialiserer sig i næsegrus fjernelse . Gør dit hjemmearbejde , så spørg venner og få referencer fra andre, der har været igennem det samme prøvelser for at mindske risikoen for langsigtede bivirkninger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------