Position: sygdoms > 3 >

spinalfusion problemer

   En spinal fusion er en kirurgisk procedure, der kombinerer mindst to individuelle ryghvirvler af rygsøjlen . Det er primært brugt til at lindre alvorlige smerter ved immobilisere ryghvirvler til at hjælpe med sygdomme som degenerative disc disease , Diskusprolaps skiver , spondylosis og brækkede ryghvirvler

Fusion manglende


Et af de ønskede resultater fra fusion kirurgi er at stimulere knoglevækst mellem hvirvlerne til effektivt at smelte de to knogler sammen . Det er muligt , at knoglen ikke vil vokse , og vertebrale segmenter vil ikke smelte , hvilket resulterer i et mislykket operation, og yderligere behandling .

Problemer med tilstødende ryghvirvler og diske


Fordi det ene segment er nu immobil , diske og ryghvirvler i umiddelbar nærhed af den fusion vil opleve ekstra pres og begynder at degenerere hurtigere .

Rygning Risici


Da rygning hæmmer nye knoglevækst , rygere har en øget risiko på 500 procent af en spinal fusion fiasko .

nerveskader

Fordi kirurgi indebærer rygmarven , der er en lille risiko for skader på rygmarven eller dets filialer nerver . Der er også risiko for, at yderligere knoglevækst skader disse nerver .

Andre kirurgiske komplikationer

Ud over disse komplikationer og risici , spinal fusion kirurgi også har samme risiko for komplikationer fra at have kirurgi i almindelighed , herunder indsnit smerter , blodpropper , lungeemboli , overflade infektion , knogler infektioner og blodtab .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------