Position: hotel888 > 3 >

faresignaler efter en maveplastik kirurgi

   Maveplastik , også kendt som abdominoplasties , er en meget populær kosmetisk procedure . Selv om en Fedtsugning generelt menes at være en sikker procedure , er det vigtigt at huske , at det anses for større operation, og derfor kommer med sit eget sæt af risici

infektion efter en Fedtsugning


En Fedtsugning procedure består i at stille et snit hen over maven . derfor en infektion , som kan forekomme som rødme , hævelse eller smerter på incisionssted , bør straks indberettes til din kirurg .

feber efter en Fedtsugning


En feber efter en maveplastik bør altid tages alvorligt , da dette kan indikere en alvorlig blodinfektion eller en infektion på incisionssted .

Healing problemer efter en Fedtsugning


Ud over implicit efter din post-operative instruktioner , skal du undlade at ryge både før og efter procedure, skal du spise en sund kost , og du skal få masser af hvile . Ellers kan din helbredende tid bliver kompromitteret , hvilket resulterer i en øget hyppighed af post-operative komplikationer , såsom dårlig heling .

Svær smerter efter en Fedtsugning

En af de mest alvorlige komplikationer af en Fedtsugning indebærer en tarm blokering , som kan være livstruende . Det er derfor afgørende, at du giver din kirurg , hvis De oplever nogen stærke smerter .

Vejrtrækning problemer efter en Fedtsugning

Åndenød eller vejrtrækningsproblemer efter en maveplastik procedure bør straks gjort opmærksom på din kirurg , da det kan indikere en potentielt farlig blodprop i lungerne .

Maveplastik Advarsler

Det er vigtigt at forstå , at selv om der er en risiko for post-operative komplikationer efter en maveplastik procedure efter kirurgens råd om din pleje og nyttiggørelse kan reducere risikoen for problemer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------