Position: hotel888 > 3 >

hvad er mave hæftning ?

   Mave hæfte er en form for vægttab kirurgi gives til sygeligt fede mennesker, som ikke kan tabe sig naturligt . Maven er hæftet til at skrumpe sin størrelse , tvinger patienter til at spise mindre mad . Mave hæfte er en farlig , liv-ændre operation, der kræver store livsstilsændringer , såsom at ændre kost for at imødekomme de nye maven størrelse

funktioner


Mave hæftning indebærer hæftning den øverste del af maven til at gøre en lille pose . En lille 1/4-inch åbning er tilbage i bunden , så maden langsomt kan tømmes i de større del af maven .

Betydning


Mave hæfte er en populær form for vægttab kirurgi gives til sygeligt overvægtige mennesker , eller folk med mere end en 40 Body Mass Index ( BMI ) . De hæftede mave kan kun holde 1 spsk . af fødevarer , at nedbringe drastisk antallet af kalorier forbruges .

Tidsramme


Ifølge Yahoo Sundhed , kan folk genoptage deres normale aktiviteter 5 uger efter operationen . Forventet vægttab er 50 % af deres samlede vægt indenfor det første år .

Størrelse

Mave hæfte skaber en mave pose , der er på størrelse med en knytnæve .

Fordele

Mave hæftning fremmer hurtig vægttab . Ifølge en undersøgelse rapporteret af den kirurgiske klinikker i Nordamerika , op til 75 % af en persons samlede kropsvægt var tabt inden for de første 3 år.

Overvejelser

Læger overveje mange problemer, når anbefale mave hæftning til patienter . En persons alder , følelsesmæssige problemer , længden af fedme og succes med andre vægttab behandlinger er taget i betragtning.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------