Position: hotel888 > 3 >

hvordan du fjerner en tatovering med laser behandlinger

   Laser behandling for at fjerne tatoveringer har eksisteret siden slutningen af 1980'erne . Laserbehandling er den mest anvendte metode til at fjerne tatoveringer . Forskellige typer af lasere er tilgængelige , afhængig af din hudfarve og farven på tatoveringen. Tre forskellige typer af lasere er til rådighed , Q-Switched ruby laser for grøn blæk og mørke mennesker , Q-Switched Nd : YAG for sort , blå , rød og orange blæk , og Q-Switched Alexandrit laser for grøn og blå blæk .

Process


High-koncentreret farve lys stråler direkte energi mod blæk i huden . Farven bjælker bryde blæk i bittesmå stykker.

Klinisk Sessions


For at fuldføre fjernelse , skal du gentage processen flere gange . Koncentrationen af blækket i tatovering bestemmer antallet af sessioner , du har brug for. Hvis din tatovering har høje koncentrationer af blæk , du har brug for flere sessioner .

Tidsramme


Laser behandlinger ender som regel i løbet af få minutter . En større tatovering kræver en længere tid . Behandlingen sessioner er brudt ind i 1 behandling om ugen over en periode på 4 til 8 uger .

Første etape

Den første etape i at fjerne din tatovering er at teste reaktionen af din hud til laser , for at bestemme den mest effektiv mængde energi der skal bruges.

Efter behandling

Ice er sat på tatovering området for at reducere hævelser . På 30 minutter , er antibakteriel creme placeres over tatovering .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------