Position: hotel888 > 3 >

knæskal udskiftning kirurgi

   Beslutning om, hvorvidt eller ikke at få knæskallen udskiftning kirurgi er tricky . Valg af kirurgi betyder at gå under kniven . Vælger at undgå operation kan betyde livslang smerte . Blive informeret og træffe de rigtige valg er afgørende for din fremtidige helbred

Årsager


knæskal udskiftning kirurgi er oftest nødvendigt for at helbrede slidgigt i knæet . Smerter i knæet i forbindelse med tumorer , ben nekrose eller et fald i brusk i knæet , kan også resultere i kirurgi .

Risici


The National Institutes of Health advarer om, at lungebetændelse , knæ forvridning , glider af knæleddet , blodpropper og blodkar skade er alle mulige bivirkninger af knæskallen udskiftning kirurgi .

Surgery


Kirurgi vil ske under fuld narkose for at sætte dig til at sove eller ved at bruge en epidural at blokere al Følelse til området . Kirurgen vil derefter fjerne den gamle knæskallen , forberede knyttet knogler og erstatte knæskallen med en protese én.

Recovery

Umiddelbart efter operationen , er patienter skal bo på hospitalet i 3 til 5 dage . Fuldstændig helbredelse tager alt fra 2 måneder til et år .

Fordele

De fleste patienter, der gennemgår knæalloplastik angiver at have større mobilitet og færre smerter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------