Position: sygdoms > 3 >

bio laser lift ansigtsbehandling

   Biolaser behandlinger er hurtigt ved at blive den foretrukne metode til patienter, der søger face- lift behandlinger . De er noninvasive , ikke-kirurgiske og omkostningseffektiv. De har også give de bedste resultater for dem, der ikke ønsker at gå under kniven . Biolaser face- lift behandlinger kan anvendes til et antal forskellige procedurer , om der skal reducere rynker eller glat hud forvitret af solskader . De er også nyttige for hudkræft hos patienter , der lider af ardannelse af sygdommen . Samråd med læger på dette område er vigtig for at bestemme , hvad der er den mest gavnlige brug for biolaser behandlinger til patienter søger at forynge beskadiget eller aldrende hud .

Fordele


Biolaser ansigtsbehandlinger har mange af fordelene ved kirurgiske ansigt-elevatorer . De forynge huden , mindske eller eliminere antallet af rynker , og skabe et sundt og yngre udseende . De er også på mange måder , effektiv omkostnings . For eksempel , afhængigt af den type behandling kan en biolaser ansigtsbehandling elevator behandling koste op mod $ 25 for fem minutter behandlinger , til $ 55 for 15-minutters behandlinger .

Funktion


Generelt biolaser face- lift behandling er en teknik , der bruger en laser til at fjerne de øverste lag af epidermis i ansigtet . Typisk laser ødelægger overfladen lag af huden , så den nederste dermis eller hud er udsat for. Styrken ved laseren er så begrænset for at sikre en opvarmning teknik , der stimulerer collagen i huden . Når behandlingen er afsluttet, stimuleret huden skaber en blødere , mindre rynket lag af epidermis . Dette sker især ved hjælp af en omhyggelig anvendelse af en laserstråle , der er rettet mod de ramte områder af huden , som rynker omkring øjnene , munden og næsen , eller over hele ansigtet regionen . Biolaser ansigtsbehandlinger anvendes til at fjerne overfladiske rynker , stramme huden , oprette ensartede pigmentering , og reparere akne eller hud-cancer ar . For mere betydelige problemer med ardannelse eller rynker , er kirurgiske face- lifte mere effektiv . Biolaser face- lift behandlinger er også ineffektive i behandling problemer i forbindelse med hals , sagging hud eller ekstra fedt .

Operation


Biolaser face- lift behandlinger er tid effektive . De foretages som regel inden for et døgn , ofte under et par timer . Patienter kan beslutte , om at gennemgå behandlinger i henhold til en lokal eller generel anæstesi , afhængigt af typen af face- lift behandlinger , der bliver udført og patienternes smertegrænsen . Det er alt bestemt af patienten og hans /hendes læge, før behandlingen . Patienterne er bedt om at faste i seks timer før behandling . Dette omfatter at afholde sig fra alle fødevarer og væsker . Før laserstrålen anvendes , er den pålydende grundigt vasket . Igen , afhængig af behandlingen , kan selve driften sidste få minutter til en til to timer .

Side Effects

Der er flere bivirkninger forbundet med biolaser face- lift behandlinger . Disse effekter kan omfatte : skorpedannelse og oser af pus fra sår , smerter , rødme i huden , og skorper . Nogen af disse bivirkninger kan vare en uge til 10 dage , og i tilfælde af rødme i huden , seks måneder , før de helt forsvinder . At hjælpe helingsprocessen , er patienter anmodet om at holde sig ude af solen , indtil huden rødme er falmet , for at opretholde afslappet ansigts bevægelser , til at gennemføre daglige hygiejne rutiner , såsom vask og fugtgivende huden , og til at bruge milde rengøringsmidler for at undgå hud irritation .

risici og komplikationer

Som med enhver elektiv kirurgisk eller ikke-kirurgisk procedure , er der risici og komplikationer . Nogle af de mere almindelige kan nævnes: hudinfektioner , ændringer i hud pigment ( stigning eller fald i pigmentering ) , ardannelse , og en stigning i kold-ømme infektioner . Disse risici og komplikationer varierer for hver patient . Dens vigtige før virksomheden denne procedure for patienter at rådføre sig med deres læge og afgøre, om de er i høj risiko for at nogle af disse komplikationer , og de måder , hvorpå de kan behandles , der vil lindre smerter og støtte i helingsprocessen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------