Position: sygdoms > 3 >

bivirkninger af skødet band kirurgi

   Skødet band kirurgi er for folk, der er mindst 100 pounds overvægt . Med et minut snit , placerer en læge et band omkring øvre del af maven , en markant reduktion af sin størrelse og funktion og skaber en mindre pose til mad . Bandet er strammet eller løsnet ved en vedhæftet ballon , som igen er forbundet til en havn under huden i maven væggen . Justering af bandet giver patienter til at tabe sig kontinuerligt indtil deres mål er opfyldt . Selv om denne procedure er effektiv for mange , det er ikke uden bivirkninger .

Opkastning


Når patienterne spiser mere mad end deres mindre poser kan holde , eller har spist eller drukket noget for hurtigt , kan opkastning .

synkebesvær


Trykket af båndet kan påvirke spiserøret , hvilket er muligt mad , drikke og medicin at passere igennem til mavesækken . Som en følge heraf kan nogle lap band patienter oplever synkebesvær .

Søvnløshed


Søvnproblemer er fælles for skødet band patienter på grund af den ubehagelige følelse af havnen er placeret under huden på væggen i maven .

Dehydrering

Alle mad og væske skal taget ind på mindre mængder og hyppigere gennem dagen . Hvis de ikke er klar over, hvor meget vand de drikker , kan patienterne bliver let dehydreret .

Gas

Gas er et andet fælles problem . Mange mennesker , der har bandet en tendens til at bruge mere tid synke mad, end de gør tygge det . Som et resultat , træffer de i mere luft , som forårsager oppustethed og gas .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------