Position: sygdoms > 3 >

historien om LASIK operation

   LASIK står for laser in situ keratomileusis . Det er en proces, hvor en laser bruges til at omforme hornhinden med henblik på at behandle fælles vision problemer , som omfatter nærsynethed og langsynethed . Operationen , der kaldes radial keratotomy , og som plejede at være udført med standard kirurgisk værktøj , vinder i popularitet i lande over hele verden , især i Europa . FDA godkendte de specialiserede laser til brug i denne operation i 1997

Tidlig refraktiv kirurgi


Den kendskab til de grundlæggende for refraktiv kirurgi har eksisteret i over 100 år . En hollandsk professor i oftalmologi ved navn Lans skitserede elementer i den procedure, i sine regnskaber dateret 1898 , selv om den procedure aldrig blev udført for at nogens viden . I 1930 , opkaldt en læge i Japan Sato begyndte at lave hornhinde snit i sine patienter . De indsnit blev foretaget i endotel og epitelial overfladen af hornhinden , men mange af hans patienter efterhånden lidt af hornhinde dekompensation , hvilket er, når vandet hober sig op i hornhinden , hvilket hornhinden for at sprede lys i stedet fokusere det .

Fremskridt i Teknik


En stor fremgang blev lavet i forbindelse med anvendelsen af refraktiv kirurgi i 1970'erne . En mand ved navn Dr. Fyodorov af Rusland var at behandle en dreng , som var ramt af cornea flænger forårsaget af hans brudt briller . Hvis du vil fjerne glasset , lægen barberede et tyndt lag ud af øjets overflade . Da drengen var fuldt tilbagebetalt , blev det konstateret, at hans syn markant forbedret i det øje .
Som et resultat , dr Fyodorov forsket teknikker , der anvendes i refraktiv kirurgi og begyndte at forfine dem til at skabe sin egen formel . I slutningen af 1970'erne blev det amerikanske læger interesseret i hans teknikker og rejste til Rusland for at bringe teknologien tilbage til USA . Operationen blev udført med traditionelle kirurgiske værktøjer i over to millioner patienter i løbet af de næste to årtier . Stadig var der nogle begrænsninger . Kirurgisk redskaber kunne ikke barbere en tynd nok lag hos nogle patienter , og snart kom i søgelyset på andre måder operation kunne udføres .

Indførelse af Lasere


En Doctor navn Srinivasin , der arbejdede for IBM , opdagede , at den kolde-strålede Excimer laser var et nyttigt redskab i at manipulere biologiske væv . En øjenlæge navngivne Dr. Steven Trokel tænkte på om det kunne bruges til at manipulere hornhinden . Når strålen rammer hornhinden , det bryder ned bånd mellem molekyler , der forårsager væv til at fordampe . I 1988 blev laseren først brugt på et menneskeligt øje i Tyskland . Det var en succes .

LASIK

LASIK er den seneste udvikling i laser øje kirurgi . Denne type operation holder hornhinden stort set intakt , hvilket forkorter restitutionstid . Laseren og teknik blev indført i forsøg i USA i 1991 og godkendt til udbredt anvendelse af FDA i 1996 og 1997 .
Tre forskellige producenter gør og sælger Excimer laser udstyr : Visx , Summit Teknologi og Nidek . Alle har upåklagelig sikkerhed registre .

LASIK Procedure

Øje kirurg, der er uddannet i LASIK- skaber en lille hængslet klap på hornhinden . Klappen er derefter trukket tilbage , udsætte hornhindevæv . Derefter er det laser bruges til at omforme hornhinden ind i mønsteret , der er specielt skabt til at løse , at patienternes øjne problem . Klappen er lukket. Ingen sutur er nødvendige. Restitutionstid varierer meget . Nogle mennesker kan se bedre næsten med det samme , mens andre tager op til seks måneder til at se resultater .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------