Position: sygdoms > 3 >

hvad man kan forvente efter en hysterektomi

   Hvert år anslås det, at hundredtusinder af kvinder gennemgår den kirurgiske procedure en hysterektomi . En hysterektomi er en delvis eller total , fjernelse af kvindelige kønsorganer . Denne procedure er udført på foranledning af en sundhedsperson skyldes forskellige årsager vedrørende reproduktiv sundhed af de kvindelige patient

Indikationer


Kirurgi kan være nødvendig , hvis behandling for maligne sygdomme mislykkes . Den umiddelbare og langsigtede virkninger kan være minimal til livet forandrer sig.

Post Surgery


Forudsat at der ikke er nogen skader på de omkringliggende organer , vil en kvinde opleve nogle smerter og ubehag . Restitutionstid varierer , men normale aktiviteter forventes at blive genoptaget i omkring seks uger.

Komplikationer


Nogle patienter oplever alvorlige komplikationer, der kan ske omfatte blødning , infektion , nyresvigt , slagtilfælde , og hjerteanfald . Forholdsregler træffes i tilfælde nogen af disse ville forekomme .

Langsigtede effekter

Som et resultat af en der har en hysterektomi , at ændringen i hormoner er umiddelbar med de tidlige debut af overgangsalderen. Yderligere bivirkninger omfatter hjertesygdomme , fordøjelsesproblemer , depression , træthed , søvnløshed , nattesved , brystben smerte , tarmobstruktion , og hyperthyreoidisme.

Behandling

Hormonsubstitutionsbehandling (HRT ) forventes for de fleste kvinder efter en hysterektomi . Yderligere medicin kan også ordineres til andre langsigtede virkninger .

Konklusion

En hysterektomi kan have en betydelig indvirkning på en kvindes liv . Søger en anden mening og vide , hvad behandlingsmuligheder er tilgængelige med til at gøre en informeret beslutning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------