Position: hotel888 > 3 >

hvordan man får en billig ansigtsløftning

   Vil du have en ansigtsløftning ? Du er ikke alene . Restaurering er et af de mest populære kosmetiske procedurer udføres i USA . Kvinder udgør 92 % af patienter, der fik ansigtsløftning , men det er også den sjette mest almindelige mandlige kosmetisk kirurgi .
Der er mange grunde til, at du måske ønsker en ansigtsløftning . Måske du ønsker at se så ung som du føler , eller måske din hud har tidligt i alderen som følge af eksponering for den barske søn
Problemet er , ansigtsløftning plastikkirurgi er dyrt , og de fleste sygeforsikringer virksomheder er tilbageholdende med at dække operationen , da det ses som en kosmetisk procedure . Men der er muligheder, du kan overveje at gøre denne procedure mere overkommelig og tilgængelig for dig
1
Billige facelift mulighed ¨¦n: . finde ud af om din forsikring dækker dig .
Det første du bør gøre , er at finde ud af præcis hvad din sundhedsplan vil dække . Husk , at de fulde omkostninger ved en ansigtsløftning indebærer kirurgi , men også anæstesi , hospitalsudgifter, og potentielle revisioner for komplikationer der måtte opstå.
Mens de fleste politikker, vil ikke dække driften af kosmetiske grunde , der er nogle situationer, hvor de kan , som i tilfælde af rekonstruktionskirurgi , eller hvis du kan bevise, at betingelsen om dit ansigt er forårsager andre medicinske problemer ( som f. eks vision vanskeligheder eller problemer spise eller trække vejret ) .
Husk , selv hvis proceduren er dækket , nogle gange din præmie kan stige !
to .

Billige facelift option to : Spørg din kirurg om en månedlig betaling planen .
Nogle kirurger tilbyder månedlig betaling planer , især for dyre operationer som ansigtsløftning . Det er værd at lede efter en kirurg med en rimelig betaling planen. Derudover kan du tjekke med din bank om finansieringsmuligheder

3
Billige facelift valgmulighed tre : . overveje en universitetshospital .
Nogle hospitaler har uddannelsesprogrammer for beboere , som resulterer i store rabatter for patienterne . Den ansigtsløftning der skal udføres af en autoriseret læge , der går til supplerende uddannelse i plastikkirurgi , og skal overvåges, og bistås af bord-certificeret plastik kirurg .
4
Billige facelift valgmulighed fire : . overveje at gå oversøisk for operationen.
Selvfølgelig er nogle forsigtighed tilrådes . Forskellige lande har forskellige standarder for medicinske procedurer , og nogle er højere end andre . Men blandt den høje kvalitet behandlere , kan du finde fantastiske priser for en ansigtsløftning og andre plastikkirurgi procedurer . Husk, at du bliver nødt til at opholde sig i værtslandet i flere dage . Dette kan stadig overkommelig afhængigt pakker og betaling planer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------