Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan afgøre om du bør få en Fedtsugning

  Maveplastik , eller en Fedtsugning , er en operation udføres for at fjerne overskydende fedt og hud . Det kan også gendanne mave muskler , der er helt adskilt. En plastikkirurg udfører Fedtsugning . Beslutter at have en Fedtsugning kan være svært . Der er flere ting at overveje
1 .
Overvej din grund til at få en Fedtsugning . Der er nogle medicinske grunde til at have en abdominalplastik , såsom tilbagevendende hudinfektioner og backaches . Mange vælger at have en Fedtsugning , fordi de ikke kan lide den måde, deres maver ser ud. Hvis du har haft flere graviditeter , graviditeter med multipla eller massive vægttab , kan du have en Fedtsugning på grund af overskydende hud og dårlig muskeltonus . Hvis du planlægger at miste mere vægt, kan du vente med at få din Fedtsugning før du har nået dit mål vægt .
to .
Overvej omkostningerne ved en maveplastik . Det kan være lige fra omkring $ 4. 000 til over $ 10. 000 , afhængigt af din plastik kirurg honorar , anlægget gebyrer og dine individuelle kirurgi . Maveplastik er sjældent dækket af en forsikring , men hvis du får hudinfektioner fra overskydende hud , kan du blive dækket . Tjek din forsikringspolice 's retningslinjer. De fleste plastikkirurger tilbyde nogle finansieringsmuligheder gennem kredit selskaber . Nogle af disse er uden betydning for en periode .

3 .
Tænk på selve operationen , før du beslutter dig . Det er et stort kirurgisk indgreb , som vil efterlade et stort ar . Arret normalt løber fra hofte til hofte . De fleste kirurger kan placere arret , så det ikke er synligt , når iført tøj . Du skal også overveje restitutionstid . Nogle patienter vil være i stand til at vende tilbage til arbejdet i et par uger , mens andre har brug for mindst en måned til at komme sig.

gode råd og advarsler


 • Vær sikker på at grundigt forskning din plastikkirurg for at være sikker han er licenseret .
 • Bed om at se før og efter billeder af operationer , han har afsluttet .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------