Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan vide , hvad de kan forvente , før de har LASIK øjenoperation

   For dem af jer med dårligt syn , kan LASIK operation være en positiv løsning . Hvis du , som beslutter at gå igennem med det , vel vidende, hvad de kan forvente før, under og efter den procedure, der sandsynligvis vil afvikle en masse ubesvarede spørgsmål , og opklare nogle misforståelser . Formålet med dette er at give dig en lille perspektiv , så du ikke gå ind i det blinde ( billedligt , i hvert fald ! )
1 .
Du vil have en aftale først at finde ud af om du er en kandidat til LASIK surger (ca. 90 % af alle mennesker ) . Denne dag vil de simpelthen lave en vision test , tage et par billeder af dit øje , og gøre en trykprøvning . Du vil være i stand til at køre dig hjem fra denne udnævnelse og genoptage din dag som du plejer.
2 .
inden dagen for din operation vil du sandsynligvis nødt til at afhente din recept (du vil brug for det snart efter LASIK operation ) . Denne recept vil normalt bestå af to forskellige typer af øjendråber , den ene er et antibiotikum , og den anden et steroid , og en recept på smertestillende medicin . Svære smerter efter operationen er normalt sjældent , dog . Disse recepter tendens til at få en lidt pricy ( op til $ 200) , og skal muligvis fyldes op til to gange mere . Du skal også bruge nogle over -the-counter uden konserveringsmidler tårer i individuelle hætteglas , som skal bruges på ubestemt tid efter den procedure, for at genoprette fugt til øjet ( tørre øjne er en meget almindelig bivirkning af LASIK operation ) .

3 .
Den dag i øjet kirurgi du vil gå ind og have en meget lys beroligende . Det beløb er meget små , og er beregnet til at tage brodden af dine nerver . Du kan stadig forvente at blive tænke ret tydeligt under hele proceduren.
4 .
Umiddelbart efter at de vil begynde en række bedøvende dråber . Disse dråber vil dulme øjeæblet selv, og vil blive lagt i en række gange under hele proceduren .
5 .

Du vil gå ind og sidde i en stol , mens en tekniker lægger sorte mærker på begge sider af din iris med noget , der ligner en markør . Du vil ikke være i stand til at føle det , men vil lægge mærke til en sløring af synet , mens markøren rører øjet . Disse sorte prikker er for at hjælpe maskinen holde styr på dine øjne i tilfælde af svag bevægelse i løbet af proceduren .
6 .
Herefter vil du blive ført ind i et mørkt rum , hvor de vil gøre selve LASIK operation . En hårnet bliver nødt til at blive båret , og du bør klæde nogenlunde varmt som rummet vil være ganske kølig . Det første skridt i kirurgi er oprettelsen af hornhindens flap . Med IntraLasik procedure denne flap er skabt af en laser . Du vil se ind i en lys og en enhed skal være plads i siden af øjet for at holde øjnene åbne . Flere dråber vil blive indsat , og en anden lille , runde , vil plastkappe blive skubbet ud over øjeæblet . Du vil sandsynligvis føle sig presset i løbet af denne del af proceduren . Maskinen vil skabe nogle suge til øjet , og laser vil derefter oprette hornhindeflap , selv om en lille varm fornemmelse , og se en stjerne eller " fyrværkeri " er alt, hvad du sandsynligvis opleve som laser gør sit job .
7 .
Nu bliver det faktiske LASIK selve proceduren . Det er mindre ubehageligt end oprettelsen af hornhindens flap . Den plastiske enhed til at holde øjnene åbne , vil blive genindsættes , og din LASIK kirurg vil skrælle tilbage hornhindeflap ( du vil se ham arbejde , men ikke føler, at dette på grund af den bedøvende dråber ) . Dit syn vil blive uklar , når klappen er skrællet tilbage , og du vil blive bedt om at se direkte ind i et rødt og grønt lys , der vil omforme øjet . Dette tager kun et øjeblik , og er næsten smertefri . Så Kirurgen vil genanvende hornhindeflap og patches bliver placeret over dine øjne . Du vil blive taget i en kørestol til en opvågningsstuen , hvor du vil hvile i op til en time .

8 .
Efter operationen vil du har brug for nogen til at køre dig hjem . Du vil blive bedt om at placere øjendråber i øjnene hver 15 minutter denne dag ( så længe du er vågen ) . Beskyttelsesbriller , der vil ligne mørke briller bliver nødt til at blive båret når du er udenfor , og plastovertræk skal tapes til dit ansigt , mens du sover . Du vil blive bedt om at gå hjem og hvile , men kan genoptage normal aktivitet inden for et par timer efter operationen , og fortsætte med at køre den næste dag .
9 .
fleste mennesker allerede begynde at se resultater samtidsigt , i virkeligheden blot et par timer efter operationen vil du højst sandsynligt være at læse vejskilte med en blotte øje ! Det er ikke ualmindeligt at se glorier , opleve en scratchy følelse i øjet , eller har det ene øje helbrede langsommere end den anden. Du vil gå tilbage inden for de næste par dage for en opfølgende aftale , hvor de vil teste dit syn og ændre doseringen på din øjendråber . Du vil sandsynligvis nødt til at begynde at anvende en salve til dine øjne , før sengetid . Du skal bære beskyttelsesbriller for en uge efter LASIK operation , og du vil ikke være i stand til at bære makeup , touch eller gnide dine øjne , eller sove under en fan .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------