Position: sygdoms > 3 >

hvorfor er nogle folk ikke er kandidater til LASIK operation ?

   LASIK øje kirurgi er en metode til kirurgisk synskorrektion . LASIK operation ændrer formen på hornhinden i øjet . Hornhinden er en belægning på øjet, der er klar . LASIK operation reducerer behovet for at bruge kontaktlinser eller briller . LASIK står for laser in- situ keratomileusis . De fleste mennesker er kandidater til LASIK operation , men der er nogle bestemmelser

Omfanget af fejl


LASIK øjenkirurgi kan kun behandle folk, hvis du har refraktive fejl i nærsynethed op til -12 D , bygningsfejl op til 6 D og langsigtethed op til +6 D. Lægerne har ikke udstyr til at behandle eventuelle fejl i løbet af de angivne beløb .

Livsstil


Du er ikke en kandidat til LASIK operation , hvis du er gravid eller ammer , fordi laseren kan forårsage sundhedsmæssige effekter . Hvis du har okular herpes ( herpes i øjet ) , er du ikke berettiget til at modtage LASIK operation inden for et år af diagnose .

Sygdomme


Nogle sygdomme kan forhindre dig fra at være en kandidat til LASIK operation . Disse omfatter grå stær , avancerede glaukom og cornea sygdomme , fordi de udgør en fare din vision .

Alder

At være under 18 år gammel kan stoppe dig fra at være en kandidat til LASIK operation , fordi du kan have ustabil vision .

Medicin

Du er ikke en kandidat til LASIK øje kirurgi, hvis du tager medicin for autoimmune sygdomme eller steroider , fordi disse typer medicin kan forsinke din helbredelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------