Position: sygdoms > 3 >

knæoperationer bivirkninger

   Folk får knæoperationer af mange forskellige årsager . Nogle er nødt til at gå under kniven på grund af gamle sportsskader , mens andre er nødt til at få opereret for at reparere den enkle slid og ælde , der kommer med at have en aktiv livsstil . Uanset årsagerne til proceduren , er der visse bivirkninger , der ledsager en knæoperationer

omtågethed


Afhængig af den type bedøvelse , der anvendes under proceduren , folk kommer ud af knæoperationer kan opleve omtågethed eller generelle træghed for et sted mellem et par timer og et par af dage .

ledsmerter


Selv om ikke alle knæoperationer vil efterlade patienten i smerte , vil visse procedurer forlade enkelte med smerter i knæet for op mod flere uger efter operationen .

Stivhed


Det vil være op til flere uger efter operationen , før du får fuld bevægelighed i knæet igen . Men afhængigt af operationen , kan du aldrig få 100 % bevægelse i knæet .

Kvalme

Selvom det er sjældent , at visse bedøvelsesmidler vil medføre en følelse af kvalme hos patienter . Disse virkninger normalt ikke længe .

Staph Infektion

I denne alder af medicinsk vacciner og sterilisering , risikoen for at udvikle en staph infektion efter operationen er sjældne. Men fordi såret er stadig åben for varigheden af operationen , risikoen stadig eksisterer.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------