Position: sygdoms > 3 >

operation for Peyronies sygdom

   Peyronies sygdom er en smertefuld sygdom karakteriseret ved klumper og deformiteter på penis . Som sygdommen skrider frem , bliver det vanskeligt for penis bliver oprejst og kan også resultere i impotens . Når andre muligheder ( f. eks verapamil indsprøjtninger ) har undladt at lindre symptomer som en følge af sygdommen , kan kirurgi være nødvendig

Kirurgi


Der findes forskellige typer af kirurgi , afhængigt af kompleksiteten af de fremskridt i sygdommen . Men forud for kirurgiske muligheder , vil en patient foretaget vurdering for at se , om operation er endnu en mulighed .

Nesbit delsen


Tissue kan fjernes fra penis til at rette bøjning som følge af sygdommen . Penis kan afkortes på den side , hvor det er længst , men det kan give fra penis , der skal afkortes med en længde overalt .

Podning


vækster eller klumper , som er vokset på penis fjernes . Skind fra andre dele af kroppen vil blive anvendt til podning materiale til omforme penis .

Penis Proteser

I de tilfælde , hvor impotens er ekstreme, er en hul og oppustelig rør placeret i penis. Denne type operation er kun anbefales , når andre muligheder slår fejl.

Vein Podning

Når der er en alvorlig krumning i penis , vil små stykker ske inden penis til at glatte det . Det vil så blive podet over med patientens hud .

Overvejelser

Kirurgi anbefales hos mænd , hvis betingelser aldrig ændrer ( dvs. ikke får ringere) som en operation optioner vil være optimal . Hvis sygdommen udvikler sig til et punkt, hvor der kan være komplikationer , er det bedst at rådføre sig med din læge og diskutere dine muligheder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------