Position: sygdoms > 3 >

skødet band erosion symptomer

   Den perfekte krop kan være uopnåelige for de fleste . Imidlertid har moderne teknologi og kirurgiske procedurer hjulpet mange opnå resultater tæt på deres mål . Skødet band kirurgi er en populær , men komplicerede og alvorlige procedure . Det er en større operation , og det har også nogle alvorlige komplikationer muligheder , hvoraf den ene er erosion . Lap band erosion har flere konsekvenser , en , naturligvis , er den manglende af bandet at gøre , hvad det er meningen at gøre

Definition


Erosion opstår , når bandet trænger ind i maven væggen og ind i maven . Normalt placeres skød bands omgiver ydre maven og snøre den .

Forekomst


Erosion er ikke typisk i moderne kirurgiske procedurer og sker kun i ca 2 procent af alle lap band patienter . I fortiden , var det langt mere almindeligt , fordi bandet permanent blev placeret strammere omkring maven .

Symptomer


Mange mennesker , der oplever skødet band erosion har ingen smerter eller symptomer . Den eneste signal om, at der er noget problem er, at vægttab stopper . Men nogle mennesker oplever symptomer , der varierer fra moderat til svær , såsom mavesmerter , hævelse og røde hud omkring havnen på grund af bakterier ind i systemet . Der er en generel tab af begrænsning normalt lavet af en arbejdsgruppe lap band .

Diagnose

En øvre gastrointestinal ( GI ) eksamen bruges til at diagnosticere skød band erosion . Lap band erosion kan også fanges i løbet af computertomografi ( CT ) scanninger .

Årsager

Erosion er normalt forårsaget af det bånd, der placeres for stramt rundt om maven væg eller suturer , der er for stramme . Tidligere ansøgning metoder var mere tilbøjelige til at forårsage denne komplikation end de nuværende metoder .

Behandling

Den første ordre til behandling af skødet band erosion er at tage antibiotika for bakteriel infektion og hurtig fjernelse af havnen . Fjernelse af bandet fra maven anses ikke for en nødsituation og kan gøres i fritiden . Det anses semielective kirurgi . I modsætning til installation , kan en udhulet skødet band kræve åbne abdominalkirurgi i stedet for laparoskopisk kirurgi , og inddrivelse tider er meget længere . I mange tilfælde kan kirurgen installere en ny omgang band under samme operation , at han er at fjerne de eroderede bandet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------