Position: sygdoms > 3 >

typer af tatovering fjernelse

   Tatoveringer er en populær måde at udtrykke din hengivenhed til en person , vise din personlighed gennem unikke designs eller vise din kærlighed til kropskunst . Men som man bliver ældre , kan du opleve, at din udkårne er ikke længere i dit liv , din personlighed ændret sig, og du pludselig kropskunst utiltalende . Selv om tatoveringer er beregnet til at blive permanent , er der muligheder for at få dem fjernet-men ikke uden en heftig prisseddel , både monetarily og fysisk

Excision


Denne type af tatovering fjernelse kan være en god mulighed for dem , der har mindre tatoveringer de har brug for at have fjernet . Under denne procedure , er det område tatovering dækker skåret ud , den omgivende hud er så samles og syet med sting . Større tatoveringer kan også fjernes på denne måde , men vil lægen remove den midterste sektion første , går videre til siderne sidste . Et skind graft er en fælles mulighed for at dække det område, hvor tatovering var engang .

Dermabrasio


Med denne type af tatovering fjernelse , en hudlæge benytter en speciel slibning redskab til sand væk lag af huden , der dækker tatovering , indtil det ikke længere er synligt . For at opnå dette , lægen sprøjter et kemikalie, der fryser det øverste lag af huden først , således at han kan fjerne døde hudceller. På grund af karakteren af proceduren , huden kræver tid til at helbrede , hvilket betyder, at flere sessioner generelt , før tatoveringen er fjernet fuldstændig

Laserkirurgi


Dette er den mest almindelige form for tatovering fjernelse . den bruger laserlys til at nedbryde pigment af tatovering , der er indlejret i huden . Da laseren bryder pigment i småstykker , kroppen renser blækket fragmenter væk , fading tatoveringen over en periode . Fordi visse farver er sværere at fjerne end andre, bølgelængder anvendte lys er i stand til at blive justeret til at nedbryde farverne i tatoveringen . Som med de andre procedurer , der er flere sessioner generelt forpligtet til at give huden til at helbrede i mellem .

Tattoo Forbedring

Det kan være en billigere løsning for dem, der har en tatovering , der blev gjort dårligt første gang , eller som måske bare vil dække op et navn . Der er mange professionelle tatovering kunstnere , der specialiserer sig i tatoveringer over en eksisterende tatovering . Selvom du kan betale en god bid af pengene til professionelle tatovering tjenester , vil det ikke sammenlignes med omkostningerne ved tatovering fjernelse .

Cost

Prisen for tatovering fjernelse vil afhænge af størrelsen af tatovering , antallet af farver, der bruges og den type procedure er nødvendig for at fjerne det . For en mindre tatovering med kun ¨¦n farve , er de gennemsnitlige omkostninger $ 100 per session . Dette ville normalt kræve 01:59 sessioner til fjernelse . For større tatoveringer , der har flere farver , er de gennemsnitlige omkostninger $ 500 per session , og disse tatoveringer kan kræve så mange som otte sessioner for fjernelse

Risici

Risici afhænger også af proceduren og størrelsen af tatovering . Dermabrasio kan ændre huden pigmentering og efterlader det område , hvor tatovering var placeret enten mørkere eller lysere . Der er også en chance for ardannelse . Laserkirurgi kan også ændre hudpigmentering fordi det er at fjerne pigmentering af tatovering , der var indlejret i huden . Denne procedure giver dog den mindste mængde af ardannelse . Excision kan ikke kun efterlade et ar , men har også en risiko for infektion . Det skal bemærkes, at med nogen af disse procedurer, succesraten og mængden af ardannelse eller ændringer i pigmentering varierer med hver person .

Overvejelser

Før man vælger en type af tatovering fjernelse , det er i din bedste interesse at planlægge en høring med en autoriseret hudlæge og drøfte alle dine muligheder . Den bedste form for fjernelse afhænger af personen , og din hudlæge vil være i stand til at guide dig gennem din beslutningsprocessen samt give dig en realistisk forventning om dine slutresultatet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------