Position: sygdoms > 3 >

LASIK post - kirurgi problemer

   LASIK operation er en noninvasiv procedure , der bruges til at korrigere synet , sommetider fjerne en patients behov for at bære briller eller kontaktlinser . kan imidlertid LASIK procedure resultere i kort og lang sigt vanskeligheder

Hvad er LASIK operation?


LASIK , som står for Laser-Assisted In Situ keratomileusis , er en invasiv procedure, der ændrer formen af hornhinden til at tillade en patient med visse synshæmmede til at se bedre . Denne procedure indebærer at bruge en laser -enhed til at skære en flap i hornhinden . Kattelemmen er afsløret at afsløre midsection af patientens hornhinde ( stroma ) . En laser bruges til at ændre stroma , og klappen er nøje udskiftes over øjet .

der er kandidat til LASIK ?


Patienter , der lider af nærsynethed , langsynethed , bygningsfejl og langsynethed er kandidater til LASIK operation . Patienter med nærsynet synsnedsættelse kan se ting på nært hold , men objekter, der er i det fjerne vises sløret . De, der er langsynede Se afstand tydeligt , men har nær synshæmmede . Bygningsfejl medfører en afbrydelse i både nær og fjern vision . Presbyopi er en aldersrelateret sygdom, der rammer en patients evne til at fokusere på objekter , der ligger tæt ved.

Problemer Umiddelbart efter LASIK Kirurgi


Patienterne vil sandsynligvis opleve brændende , kløe og ubehag i øjnene umiddelbart efter LASIK operation . Øjnene kan være blodsprængte og rindende , og vision kan blive sløret . Lysfølsomhed , blænding og " glorier " omkring lyskilder , såsom lamper og gadebelysning , kan også forekomme. Smørende øjendråber og salver bruges til at støtte helingsprocessen og forhindre overdreven ubehag , men nogle gange en smertestillende kan være nødvendig. Food and Drug Administration ( FDA ) anbefaler , at patienter, der har LASIK tager tre dage fri fra arbejde efter operationen

LASIK : . de første par måneder

Yderligere problemer med øjnene og vision kan opstå som følge af LASIK fire uger til seks måneder efter proceduren . En patient kan fortsætte med at opleve blænding , glorier og dobbelt-vision , eller en kendt reduktion i nattesyn . Vision kan svinge i op til seks måneder. Tørre øjne i løbet af denne periode er også almindelige , og en læge kan anbefale en fortsat brug af smøreolier dråber eller gel . Patienter, som oplever ekstremt tørre øjne kan overveje en procedure for at have stik placeret i tåre kanalerne for at holde tårerne fra afdrypning fra øjne ' overflade . Nogle gange vil hornhindeflap blevet smittet eller vokse tilbage unormalt .

langsigtede vanskeligheder Med LASIK Kirurgi

I nogle tilfælde kan en patient oplever tab af synet efter LASIK , der ikke kan korrigeres med briller , kontaktlinser eller yderligere kirurgi . Blænding , glorier og nedsat nattesyn kan fortsætte , og nogle patienter vil udvikle permanent tørre øjne , der kræver terapeutisk anvendelse af smøre øjendråber eller gel . LASIK operation kan resultere i en overcorrection eller undercorrection af patientens vision , der gør brug af korrigerende linser nødvendigt . FDA advarer om, at patienter med alvorlige synshæmmede ikke kan opleve optimale resultater med LASIK operation , og anbefaler, diskutere mulige resultater med ens læge , inden der træffes beslutning at have gjort proceduren .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------