Position: sygdoms > 3 >

om lumbal spinal fusion

   Lumbal spinal fusion er en form for kirurgi , der anvendes til degenerative disc disease . Degenerative disc disease er en stor synder i lavere backaches og smerter . Denne operation indebærer placering små stykker af ben enten på forsiden eller bagsiden del af rygsøjlen . Dette sker for at sikre, at knoglen begynder at vokse sammen og sikringer den del af rygsøjlen . Fusionsenergi er gjort for at slippe af med enhver form for bevægelse inden for smeltet del af rygsøjlen , derfor reducere rygsmerter , der førte fra det i første omgang .

Funktion


lænde spinal fusion er blevet gennemført for at stoppe smerter, prikken , følelsesløshed og svaghed, regulerer nerve-relaterede funktioner , og forhindre ulige spinal beslutningsforslag opstår . Ved sammensmeltning af ryghvirvler sammen , kan de fleste af disse symptomer blive væsentligt lettet .

Typer af lumbal spinaldese


Der er to forskellige typer af lumbal spinal fusion . Den ene type er foran rygsøjlen , og den anden sker bag den. Med den tidligere operation , tager lægen disken ud og indsætter en knogletransplantation i-mellem ryghvirvlerne . Derefter med et stykke tid , vil det smelte til ryghvirvler omkring det , og resultere i slutningen af generende bevægelse . Med den anden type af fusion , er en knogletransplantation placeret på begge vertebrale siderne for at det at vokse som en og fjerne de ulige bevægelsen .

Årsager


De vigtigste årsager til at en person vælger en lumbal spinal fusion kirurgi er iskias og smerter i benene . Iskias er en skarp smerte , der løber langs benet 's nerve vej . Disse typer af smerter skyldes ofte diskusprolaps lumbal diske, der er ansvarlige for pres på mindst én af de spinale nerver . Uregelmæssig vertebrale bevægelse kan også medføre benet ømhed .

Komplikationer

Der er ( som med enhver anden form for kirurgi ) nogle mulige komplikationer i forbindelse med lumbal spinal fusion . Nogle af disse komplikationer omfatter udviklingen af en udspilet mave (hvilket resulterer i manglende evne til at spise ) , sårinfektioner , urin spørgsmål , smerte ved ben-transplantat indsættelse site, blodpropper i lungerne og årebetændelse i benene .

Andre betingelser

Selvom degenerative disc disease er nok den mest almindelige tilstand behandles af lumbal spinal fusion kirurgi , kirurgi også bruges til at behandle mennesker , der lider enten af gigt eller spondylolistese , som er en lidelse , hvor ryghvirvler ved et uheld smutte over en anden , hvilket resulterer i skader på rygmarven nerver .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------