Position: sygdoms > 4 >

hormon behandling for prostatakræft

   Patienter med prostatacancer , der opdager deres sygdom , efter at den har spredt sig i prostata kan ikke bruge mange traditionelle behandlinger med succes . Ifølge universitetet i Pittsburgh Medical Center , er hormonbehandling den mest almindelige behandling , der anvendes i disse tilfælde til at bremse væksten af kræft

Funktion


Hormonbehandling arbejder for at reducere niveauet af mandlige hormoner i kroppen , som krymper eller forsinker væksten af prostata tumorer . Denne terapi er ikke en kur mod prostatakræft .

Potentielle


Hormonbehandling til prostatatumorer virker, fordi testosteron , det vigtigste androgen i den mandlige krop , brændstoffer væksten af tumorer , så sænke niveauet af disse hormoner sulter . kræftcellerne

Brug


Hormonbehandling bruges til mænd , der ikke kan ske andre behandlinger på grund af fremskridt i deres cancer , har undergået andre behandlinger uden held ; er i høj risiko for kræft tilbagefald eller er i færd med for at modtage stråling før operation .

Typer

kirurgisk kastration ( orkiektomi ) lægemidler, lavere testosteron niveauer ( luteiniserende hormon -releasing hormon -analoger eller antagonister ) lægemidler , der blokerer for kroppens udnyttelse af androgener ( anti-androgener ) og androgen-undertrykke lægemidler ( østrogen ) falder ind under kategorien af hormon behandlinger for prostatakræft .

Risici

The American Cancer Society viser, at hormonbehandling kan medføre nedsat libido , impotens , bryst vækst eller ømhed , osteoporose , tab af muskelmasse , tab af mental skarphed , vægtøgning , højt kolesteroltal , træthed og depression . Det øger også en patients risiko for diabetes , hjerteanfald og hypertension .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------