Position: sygdoms > 4 >

lupron langsigtede virkninger på mænd

   Lupron er et receptpligtigt medicin, som anvendes til mange formål , herunder behandling af prostatakræft hos mænd . På trods af dens effektivitet , udgør Lupron en risiko for bivirkninger hos nogle mænd i forbindelse med langvarig brug

Typer af almindelige bivirkninger for alle patienter


Bivirkninger af Lupron , der opstår med langvarig brug hos alle patienter omfatte hedeture , krop smerter , øget vandladning , svaghed og kronisk bihuler .

Typer af almindelige bivirkninger Unikt for Mænd


Ifølge FDA , omkring 7 procent af mændene , der tager Lupron oplever et fald i testikelkræft størrelse og en hævelse af brystvæv , hvilket gør brystet område ligner at en kvinde . Ca. 4 procent af mændene lider impotens i forbindelse med lang tids brug af stoffet .

Risici


Mange mænd mister knogletæthed efter at have taget Lupron i over seks måneder , sætte dem i fare for osteoporose og en øget mængde af knoglen knoglebrud . Kardiovaskulære risici Lupron , der opstår med lang tids brug i enhver patient omfatter reduktion af blodtilførslen til hjertet , forhøjet blodtryk, blodpropper , hjerteanfald og kronisk hjertesvigt .

Advarsel

Sjældent , brug af Lupron over en længere periode hos mænd medfører kompression af rygsøjlen , der forårsager lammelser og død .

Overvejelser

Hvis din prostata cancer er sådan , at din evne til at urinere er nedsat , din læge er ikke sandsynligt, at ordinere Lupron for dig som vandladning kan blive helt blokeret med dets anvendelse . Hvis du har en historie læsioner eller tumorer på ryggen , du er mere modtagelige for rygmarven dekompression under Lupron .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------