Position: sygdoms > 4 >

stadie 4 af lungekræft overlevelsestiden

  

Lung Cancer Stages


Iscenesættelse er en vigtig del af at diagnosticere og behandle lungekræft . De etaper range fra I (lokaliseret kræft confined til lungerne ) , II ( kræft confined i brystet ) , III ( kræft confined til brystet, med mere invasive tumorer ) og endelig , IV ( kræft, som har spredt sig til andre dele af kroppen) . Ifølge den amerikanske Lung Association , diagnosticeret 40 procent af folk med lungekræft er allerede på trin IV-de mest alvorlige niveau, som gør behandling vanskelig .

Lung Cancer Prognose


De seneste statistikker , vi har for lungekræft levealder er fra 2005 . Af de mennesker, der er diagnosticeret , er medianen levetid trin IV lungekræft cirka otte måneder. Den fem- årige overlevelsesrate for personer med denne avancerede kræft er blot 1-2 procent . Det er vigtigt at huske, at disse statistikker er kun et gennemsnit , men de enkelte overlevelsesprocenten afhænger alder, stand , andre samtidige sundhedsspørgsmål , livsstil , behandlinger , familie historie og DNA .

Selv om disse statistikker er grim, der er håb for patienter med lungecancer i behandling for tidligt kræft . I fase I , de fleste patienter bor mere end fem år. Faktisk er det fem- årige overlevelsesrate for patienter , der er 30 år eller yngre 85 procent efter tumor fjernelse . Mindst halvdelen af alle patienter behandlet for denne lokaliseret kræft er i live 02:58 år senere . Men , hvis venstre ubehandlet , kan sygdommen gøre krav på patientens liv i blot tre til fire måneder , da denne form for kræft har tendens til at sprede sig hurtigt .

Lung Cancer Treatment


Stage IV lungekræft behandles primært med pille eller intravenøs indgift kemoterapi , hvilket nedsætter den voksende og migrerer af tumorer . Kemoterapi kan forlænge en patients liv fra uge til måneder i de fleste tilfælde. Ud over kemoterapi narkotika , ofte en patient får narkotiske smertestillende medicin lsuch som kodein , OxyContin , Percocet , Tylox eller morfin . I nogle tilfælde omfatter recepter antidepressiva ( Elavil , pamelor , Norpramine ) , antikonvulsiva ( Tegretol og Neurontin ) eller kortikosteroider ( Deltasone ) . På det seneste er strålebehandling blevet tilføjet til lægens repertoire til at stoppe spredningen af kræft . Mens nogle mirakuløse helbredelser har resulteret af disse behandlinger , er der desværre ingen magisk " kur -all " , der virker for alle .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------