Position: sygdoms > 4 >

hvad er bivirkninger af agrylin

   Agrylin er en receptpligtig medicin, som anvendes til behandling af mangel på blodplader anlagt den ved kemoterapi . På trods af dens effektivitet , udgør Agrylin en risiko for bivirkninger hos nogle patienter

Betydning


Ifølge kliniske forsøg offentliggjort af den amerikanske Food and Drug Administration , cirka 17 procent af patienterne ophøre med at bruge Agrylin på grund af bivirkninger .

Typer af almindelige bivirkninger


Almindelige bivirkninger af Agrylin omfatter hovedpine , hjertebanken , diarre , slaphed, hævelser , kvalme , mavesmerter , svimmelhed , body smerter , åndenød , flatulens , opkastning , feber , hududslæt og tab af appetit .

Time Frame


Bivirkninger ved Agrylin udvikler normalt inden for de første par dages brug . Nogle bivirkninger kan aftage som din krop bliver vant til stoffet .

Risici

Der er en risiko for at udvikle enten lever-eller hjerteinsufficiens under Agrylin . Nogle patienter oplever en pludselig interstitiel lungesygdom , en potentielt livstruende tilstand , der forårsager en mulighed for hjerte -eller respirationssvigt .

Overvejelser

Fordi der ikke er tilstrækkeligt bevis for , at Agrylin udgør nogen risiko for fostrets udvikling, lægerne ikke ordinere lægemidlet til gravide kvinder . Hvis du har en leversygdom , skal du ikke tage Agrylin på grund af dets bivirkninger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------